Пишал затоа што неколку пати не се снајде пред голГлеам Маки го просрал Бакајоко ама мене со Канте ми беа најјаки цела утакмица.
со тотенхем мајот на Вајт Харт Лејн.. пораз од 2:1... Руни го даде голот...Не ми текнува сега со кој изиграа 1-1.
Ни мене Бакајоко не ми изигра којзнае што утакмица. Канте и Фабрегас да. Уште е зелен Бакајоко што е и нормално, за таа позиција си треба искуство.Глеам Маки го просрал Бакајоко ама мене со Канте ми беа најјаки цела утакмица.
Глеам Маки го просрал Бакајоко ама мене со Канте ми беа најјаки цела утакмица.
Врска нема бе, не се само шансите. Не знае со топка да игра.Пишал затоа што неколку пати не се снајде пред гол
Ама во средина издоминираа со Канте. Ни јас не мислев дека толкава разлика прави Канте, ама видовме ете без него што се случуваше. Се враќа и одма и Бакајоко и Фабрегас изгледаат бар дупло подобро на терен, Фабрегас дури и МОТМ земал. Играчиште
Сепак премногу ќе беше и Мората и Бакајоко да им дадат гол![]()
Само Бакајоко можеше хет-трик да даде ако знаеше да шутираГи искинаа, ги издоминираа, ќе помисли некој 5-0 заврши натпреварот. А вистината е дека двете екипи имаа по 3 шанси, од едната Челзи даде гол. Не зборувам за инает, еве нека ги наброи некој сите шанси на Челзи, јас ги кажав оние на Манчестер. Подобар беше Челзи, збор да нема, ама дека некоја тешка доминација имаше, жими Миле.
Денес викаш србинот беше подобар на терен?Врска нема бе, не се само шансите. Не знае со топка да игра.
Висок, спор, тромав и технички не толку добар Фабињо.
Што би рекле рандом маалски експерти, треба уште фурни леб да изеде за да го стигне Матиќ.
Можеби денеска не, пошто србинот изигра просечна утакмица за него, како и сите негови соиграчи. Ама дека генерално е подобар играч од Бакајоко тука нема сомнежи.Денес викаш србинот беше подобар на терен?![]()
Со вакви квази мудри забелешки нема да изгледаш попаметен. Една шанса е таа на Бакајоко, која не дојде од никаква акција туку му ја поклони Фелаини, и една на Мората во самиот финиш на натпреварот, од контра.Само Бакајоко можеше хет-трик да даде ако знаеше да шутира![]()
Генерално нормално дека е подобар играч, со искуство. Бакајоко го знаеме од лани.Можеби денеска не, пошто србинот изигра просечна утакмица за него, како и сите негови соиграчи. Ама дека генерално е подобар играч од Бакајоко тука нема сомнежи.![]()
Е ајде де објасни се.Сега испаѓа дека сите откај Челзи на еден начин искинале, а реалноста вели дека до 94та минута се тресевте кај што гледавме заедно, па драгонски не можеше ни да го гледа слободниот на Рашфорд, стана![]()
![]()
да искинеа сите како што се воздигнати на темава резултатот ќе беше покомотен каде каде, како лани кога победија 4-0. Првото полувреме поготово висеа и двата гола, секаков тек можеше да фати натпреварот.
Беа подобри од нас точно е тоа ама фали пост уште каде Алонсо е направен Ешли Кол и комплетна ќе биде сликатаЕ ајде де објасни се.
Ваљда може и вака.Многу слично на Матиќ со Канте.