Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Глеам Маки го просрал Бакајоко ама мене со Канте ми беа најјаки цела утакмица.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Пишал затоа што неколку пати не се снајде пред гол :D
Ама во средина издоминираа со Канте. Ни јас не мислев дека толкава разлика прави Канте, ама видовме ете без него што се случуваше. Се враќа и одма и Бакајоко и Фабрегас изгледаат бар дупло подобро на терен, Фабрегас дури и МОТМ земал. Играчиште :cuc:

Сепак премногу ќе беше и Мората и Бакајоко да им дадат гол :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ни мене Бакајоко не ми изигра којзнае што утакмица. Канте и Фабрегас да. Уште е зелен Бакајоко што е и нормално, за таа позиција си треба искуство.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ги искинаа, ги издоминираа, ќе помисли некој 5-0 заврши натпреварот. А вистината е дека двете екипи имаа по 3 шанси, од едната Челзи даде гол. Не зборувам за инает, еве нека ги наброи некој сите шанси на Челзи, јас ги кажав оние на Манчестер. Подобар беше Челзи, збор да нема, ама дека некоја тешка доминација имаше, жими Миле.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пишал затоа што неколку пати не се снајде пред гол :D
Ама во средина издоминираа со Канте. Ни јас не мислев дека толкава разлика прави Канте, ама видовме ете без него што се случуваше. Се враќа и одма и Бакајоко и Фабрегас изгледаат бар дупло подобро на терен, Фабрегас дури и МОТМ земал. Играчиште :cuc:

Сепак премногу ќе беше и Мората и Бакајоко да им дадат гол :D
Врска нема бе, не се само шансите. Не знае со топка да игра.

Висок, спор, тромав и технички не толку добар Фабињо.

Што би рекле рандом маалски експерти, треба уште фурни леб да изеде за да го стигне Матиќ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ги искинаа, ги издоминираа, ќе помисли некој 5-0 заврши натпреварот. А вистината е дека двете екипи имаа по 3 шанси, од едната Челзи даде гол. Не зборувам за инает, еве нека ги наброи некој сите шанси на Челзи, јас ги кажав оние на Манчестер. Подобар беше Челзи, збор да нема, ама дека некоја тешка доминација имаше, жими Миле.
Само Бакајоко можеше хет-трик да даде ако знаеше да шутира :icon_lol:
Врска нема бе, не се само шансите. Не знае со топка да игра.

Висок, спор, тромав и технички не толку добар Фабињо.

Што би рекле рандом маалски експерти, треба уште фурни леб да изеде за да го стигне Матиќ.
Денес викаш србинот беше подобар на терен? :icon_mrgr:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Денес викаш србинот беше подобар на терен? :icon_mrgr:
Можеби денеска не, пошто србинот изигра просечна утакмица за него, како и сите негови соиграчи. Ама дека генерално е подобар играч од Бакајоко тука нема сомнежи. (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Само Бакајоко можеше хет-трик да даде ако знаеше да шутира :icon_lol:
Со вакви квази мудри забелешки нема да изгледаш попаметен. Една шанса е таа на Бакајоко, која не дојде од никаква акција туку му ја поклони Фелаини, и една на Мората во самиот финиш на натпреварот, од контра.

Можеш да м и кажеш некоја 100% шанса што ја имаа?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Можеби денеска не, пошто србинот изигра просечна утакмица за него, како и сите негови соиграчи. Ама дека генерално е подобар играч од Бакајоко тука нема сомнежи. (y)
Генерално нормално дека е подобар играч, со искуство. Бакајоко го знаеме од лани.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега испаѓа дека сите откај Челзи на еден начин искинале, а реалноста вели дека до 94та минута се тресевте кај што гледавме заедно, па драгонски не можеше ни да го гледа слободниот на Рашфорд, стана :D :D :D да искинеа сите како што се воздигнати на темава резултатот ќе беше покомотен каде каде, како лани кога победија 4-0. Првото полувреме поготово висеа и двата гола, секаков тек можеше да фати натпреварот.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сега испаѓа дека сите откај Челзи на еден начин искинале, а реалноста вели дека до 94та минута се тресевте кај што гледавме заедно, па драгонски не можеше ни да го гледа слободниот на Рашфорд, стана :D :D :D да искинеа сите како што се воздигнати на темава резултатот ќе беше покомотен каде каде, како лани кога победија 4-0. Првото полувреме поготово висеа и двата гола, секаков тек можеше да фати натпреварот.
Е ајде де објасни се.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.709
Канте денес беше разликата а и причината зошто Јунајтед не излезе од своја половина. Секоја топка ја собра од средина. Бакајоко не може да игра без Канте, премногу е склон на лесно губење на топка на своја половина. Канте му е таа заштита што му дозволува на овој да игра толку напред и да му ги чисти грешките. Многу слично на Погба со Матиќ.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom