- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.951
- Поени од реакции
- 67.706
Сељачки потег, ако е точно.
Сељачки потег, ако е точно.
Супериорниот Јунајтед еден бод пред раштиманиот Челзи кој е во кризаСамо да прашам, онаа на Рашфорд со глава од 3 метра, и шутот на Лукаку кој го одбрани Куртоа не се рачунаат за шанси?
На нив и заборавив искрено тие беа скроз на почеток од текмата.Само да прашам, онаа на Рашфорд со глава од 3 метра, и шутот на Лукаку кој го одбрани Куртоа не се рачунаат за шанси?
Многу ќе ми биде мило ако стварно не му пружил рака. Гомното Мурињо си идеше 10 минути пред секој натпревар со изговор како излагал за на жена му резултатот да и го каже. Не рака, треба у фаца да го плукаат другите тренери.Сељачки потег, ако е точно.
Кој е тимот против кого дале ?
Немаше од другата страна рака па овој да го изигнорирал. Судијата свирна крај, Конте си отиде на терен да си прослави со играчитеМногу ќе ми биде мило ако стварно не му пружил рака. Гомното Мурињо си идеше 10 минути пред секој натпревар со изговор како излагал за на жена му резултатот да и го каже. Не рака, треба у фаца да го плукаат другите тренери.
И тоа е сељачки. Нема оправдување.Многу ќе ми биде мило ако стварно не му пружил рака. Гомното Мурињо си идеше 10 минути пред секој натпревар со изговор како излагал за на жена му резултатот да и го каже. Не рака, треба у фаца да го плукаат другите тренери.
Не ми текнува сега со кој изиграа 1-1.Кој е тимот против кого дале ?![]()
Со Ливерпул сигурно не, се знае дека и следната сезона 0-0 ќе биде на Енфилд ако Мурџо остане тренер.Не ми текнува сега со кој изиграа 1-1.
Зш сите сме импресионирани од класата на Јунајтед и најдобриот напаѓач во задњиве 10 години Лукаку.Него, зошто никој не кажа дека класата Клеверли промашил пенал за нерешено у 99та минута?![]()