Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Кога ќе помислиш дека нема веќе што поглупо да пишат :toe:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Грешката на Конте му беше што Азпи го стави вингбек, наместо поофанзивните Мозес или Запакоста кои ќе го искористеа тоа што Делф им игра лев бек. Исто и немаше потреба од Фабрегас на натпреварот, баш неколку пати го пишав тоа во фан клуб, требаше со Хазард, Мората и Педро да игра напред.

Против Сити мора подефанзивно да одиш и да ги фатиш на контри. Не знам кој тим би успеал да игра офанзивно против нив и да ги надигра, па затоа и очекував и подефанзивна игра. Сето ова без да се земе во обзир фактот дека не застанаа против Атлетико цели 90 минути пред три дена, а тимов не е спремен за тоа.

Дур играше Мората, имаше и Челзи некои шанси. Од кога излезе, Челзи ко да играше со играч помалце и немаше тоа да е различно дури и Мичи да влезеше место Мората.

Сити од друга страна изигра ненормален натпревар.
Bash samo tuka ja pogodi rabotata Conte posto Sane vo odlicna forma e a skros go zatvorija.. Na Moses bi mu ebal mater.. Pedro za Cesc se soglasvam.. Cesc e skros nepotreben na vakvi utakmici kade shto topka neka da cepni

Член од
23 август 2010
Мислења
39.936
Поени од реакции
116.415
Време е да престанеш да прогнозираш за Арсенал мислам :D
Време е да престанам општо да прогнозирам. :D
Леле каква финта им протнаа за слободниот, штета што статива погодија, требаше голче да им збрцаат. 1-1 ќе заврши ќе им акнат селски гол од прекин. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.953
Поени од реакции
67.710
Да беше Мурињо...

[DOUBLEPOST=1506871172][/DOUBLEPOST]Составов на Њукасл, бековите не постојат :ROFLMAO:

Последно уредено:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Само Ливерпул можат да примат ваков гол.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
10.231
Апропо статистикиве, Хазард никогаш немал високи бројки

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На ракомет бев, офанзивата или дефанзивата е сега проблем, Џекил или Хајд е на утакмицава? :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Нека го избркаат Клоп со време, нека си го соберат Карло.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нека му се искриви вилицата уште повеќе за ич да не збори :D
Окс е крив бе, како дојде глава не можеме да кренеме хахахаха[DOUBLEPOST=1506879160][/DOUBLEPOST]
Нека го избркаат Клоп со време, нека си го соберат Карло.
Карло не' одјеба пред три години, не знам зошто сега би прифатил и не знам зошто би го земале кога се глеа дека е паднат. Ваљда ќе чека братот грешка на Монтела и ќе си се врати дома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom