Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Шо ќе биди и наредните 2 утакмици да ги изгубат без повторно даден гол:LOL:..и Хоџсон ќе лета?:pos:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ех, и мене премногу лесно и убаво ќе ми беше да пишувам доколку играа со ЦСКА и Палас, а не со Атлетико и Сити во три дена. Али ајде, нема ваљда цела сезона да продолжи тој распоред, па да видиме како ќе биде кога ќе почнат вистинските тестови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ех, и мене премногу лесно и убаво ќе ми беше да пишувам доколку играа со ЦСКА и Палас, а не со Атлетико и Сити во три дена. Али ајде, нема ваљда цела сезона да продолжи тој распоред, па да видиме како ќе биде кога ќе почнат вистинските тестови.
Да де, затоа што црно облековте тогаш за еден месец кога игравме против Челзи, Сити, Сосиедад, Леверкузен и Ливерпул :icon_mrgr:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Није ти ово Карабаг :X3:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Tи жив си? Прашав и други не ми кажаа, да не го виде ти Конте да се беси на кабината?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.649
Поени од реакции
59.557
КП ќе бидат КПР од пред некоја година, Свонси ќе бидат Боро од лани :facepalm:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.952
donev, i sam znaes kade e greskata, za PL pravime muabet, so vakvo leto ko ova na celzi tesko do povtoruvanje na lanskiot uspeh. Plus i konte nepotrebno pocna da eksperimentira so formatot, go smeni ona sto mu donese lani uspeh i presvrtnica u sezonata, samo poradi nemu poznati piricini.
Nemase potreba da go ostava pedro na klupa, ili wilian, na smetka na nekoj od sredinata.

A ona so Matic letovo sto se desi e eden od najnelogicnite potezi sto gi imam sretnato u nekoe prvenstvo, od celzi u united, logika zero.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
donev, i sam znaes kade e greskata, za PL pravime muabet, so vakvo leto ko ova na celzi tesko do povtoruvanje na lanskiot uspeh. Plus i konte nepotrebno pocna da eksperimentira so formatot, go smeni ona sto mu donese lani uspeh i presvrtnica u sezonata, samo poradi nemu poznati piricini.
Nemase potreba da go ostava pedro na klupa, ili wilian, na smetka na nekoj od sredinata.

A ona so Matic letovo sto se desi e eden od najnelogicnite potezi sto gi imam sretnato u nekoe prvenstvo, od celzi u united, logika zero.
Ама не си зборете на памет бе. Ниеден фан на Челзи не рече дека овој Челзи до крај ќе се бори во сите четири натпреварувања и дека има шанси да ги освои. Уште од почеток сме свесни за тоа.

Озбилно почнувам да мислам дека јас може овде да пишам дека Челзи нема шанси ни 10ти да заврши, и ќе земе некој да ме цитира ко да сум пишал дека уште во декември шампиони ќе бидат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom