Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Искористи најмногу чичо неделава.

Sent from mTalk

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

На братов ова му било 8ми црвен во кариера а 4ти од лани. Цар :D
Нема со братот заебанција, му ебам тоа фризурата можеше да не кошта многу денес, ама ај, нов е уште вака се учи, ќе му простиме без последици поминаа неговите глупирања денес.

Туку, да ги подзачитам малце мислењата од пред 2-3 недели за Пеп, за лигата ,за фаворити за освојување :kafence:

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Кој е најдобар напаѓач во ПЛ?

62 натпревари
39 голови
11 асистенции

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Му ја виде асистенцијата денес? :D

Како и да е, многу ти е погрешно мислењето за Канте :neetaka:
Брат чека, една утакмица е. :D

Плус, играше против својот екс тим во кој беа 7 души со кои играше до лани, ги знае како дишат не е чудо таков скор против нив.

Океј играч е Канте, ама вакви статистики (не до толку ко денеска) често имаат играчите на негова позиција, ништо специјално е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Брат чека, една утакмица е. :D

Плус, играше против својот екс тим во кој беа 7 души со кои играше до лани, ги знае како дишат не е чудо таков скор против нив.

Океј играч е Канте, ама вакви статистики (не до толку ко денеска) често имаат играчите на негова позиција, ништо специјално е.
Не ми е за статистиката, имаше и подобра од кога дојде. Одлично игра цело време, не е само денес. Лани беше најзаслужен за титулата на Лестер. 30 милиони.

Wenger on the red card: "It looked to me a dark yellow... but the referee gave a bright red" :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom