Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Ovaja sezona najgolema utka mi beshe Aston Vila ubedem bev deka ke go jadat gadno sezonava :) svaka mu cast na Emeri

Не ми е јасно како Емери не се снајде со Арсенал.

Некој ќе каже "eh, samo za pomali ekipi e, go ubi pritisokot", ама шо знам, мислам проектот на Арсенал тамам му одговараше и баш требаше да функционира се ова

Претпоставувам не им било време на Арсенал за следната фаза и некако прерано дојде со нереални очекувања можеби, инаку маестрален тренер, баш мило ми е што го гледаме во ПЛ, се надевам ќе издржат во борбата за ЛШ

Астон Вила до титула :cool:

Штета што имаа лош старт на сезоната.

Некој ќе каже "eh, samo za pomali ekipi e, go ubi pritisokot", ама шо знам, мислам проектот на Арсенал тамам му одговараше и баш требаше да функционира се ова

Претпоставувам не им било време на Арсенал за следната фаза и некако прерано дојде со нереални очекувања можеби, инаку маестрален тренер, баш мило ми е што го гледаме во ПЛ, се надевам ќе издржат во борбата за ЛШ
Screenshot_2025-12-27-20-31-34-347-edit_eu.livesport.FlashScore_com.jpg

Земи ги ти Шиптарот и Гркот и направи нешто, Мегваја го зезаа за утки овие на рамно се издизаа.

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
У мое време немаше тоа xG. За пари све ќе смислат.

Vila samo denes trebase 5 da mu zakaci na Celzi u vtoro kako toa go nema vo xG, dve tri cisti kontri poebaa so glup sut koga samo pas trebase

Емери беше многу лош во Арсенал скоро секоја утакмица ни правеа по 20 шута на гол што за екипа како Арсенал е недозволиво.Башка и сега АВ не доминира во утакмициве повеќето им се 50/50 во проценти на посед.Емери е добар на контри и да избалансира даден момент кога да се нагази 10,15 минути во утакмицата нешто слично како денеска а тоа и не е баш одлика на тренер за екипиве од самиот врв.

Емери беше многу лош во Арсенал скоро секоја утакмица ни правеа по 20 шута на гол што за екипа како Арсенал е недозволиво.Башка и сега АВ не доминира во утакмициве повеќето им се 50/50 во проценти на посед.Емери е добар на контри и да избалансира даден момент кога да се нагази 10,15 минути во утакмицата нешто слично како денеска а тоа и не е баш одлика на тренер за екипиве од самиот врв.
Само што Емери си имаше работа со Џаковци

Емери е типичен лузер, докажано и документирано 1000 пати. Добар тренер несомнено, ама таман за екипи од типот на Вила, Виљареал, Валенсија и слични такви. Па вчера утакмицата беше типичен пример за тоа, до 60та минута требаше 16-0 да биде за Челзи, центар не пројдоа Вила, а после 60та на Челзи им се деси Челзи од сезонава, кај што не може да изиграат добро цели 90 минути.

Типична домашна екипа е Вила, на гости што проџе на контри нек проџе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom