Eve gledaj u vtoro poluvreme, zboram izmisleni raboti? Raya, timber, cali, gabriel... povredeni? Ma ajde te molim i toa ne e ligavenje taka? Toj muabet go praem od preska, a i da napaten sum, da ti olesnam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eve ova mi gi izleci kompleksite. Spi si mirno i ubava vecer.Многу напатен си бил ти бе друже
Мајкл Оливер и Ентони Тејлор. Тие се двата најголеми гадови од судии, а секогаш ги судат дерби утакмиците.Овој Оливер со каква ароганција искача на терен, човек да помисли којзнае кој судија и авторитет е, идиот ретардиран што единствена моќ му се картони и со тоа демек ствара моќ и доминантност на терен. Обичен клов, ја еба цела утакмица.
Не заслужи пораз Арсенал у никој случај денес, и у прво беа рамноправен па и боље противник.
mi gi izleci kompleksite
Da bide uste posmesno, ja zavrsi utakmicata bez nikakov karton, ne samo za ova tuku i za drugite koskanja cela utakmica
Холи фак колку гаден тим се Арсенал, провоцирање, лактање, плачење, лежење, глумење, приправање, гнасен досаден фудбал, а капак на се се оние голови од корнери кој се чисти фаули по сите фудбалски прописи, а не знам зошто ги оставаат секое коло да даваат такви голови. За Пеп од Али Експрес па да не правам муабет, дури и Клоп во споредба со него е симпатичен.
Многу ми е мило што примија гол во последна минута, се надевам дека и сезонава ќе останат со празни раце.