Eve ova mi gi izleci kompleksite. Spi si mirno i ubava vecer.Многу напатен си бил ти бе друже
Мајкл Оливер и Ентони Тејлор. Тие се двата најголеми гадови од судии, а секогаш ги судат дерби утакмиците.Овој Оливер со каква ароганција искача на терен, човек да помисли којзнае кој судија и авторитет е, идиот ретардиран што единствена моќ му се картони и со тоа демек ствара моќ и доминантност на терен. Обичен клов, ја еба цела утакмица.
Не заслужи пораз Арсенал у никој случај денес, и у прво беа рамноправен па и боље противник.
Не е можно вакво нештоmi gi izleci kompleksite
Da bide uste posmesno, ja zavrsi utakmicata bez nikakov karton, ne samo za ova tuku i za drugite koskanja cela utakmica
Сезонава воведоа правило стрикно против Арсенал да не смеат да го кошкаат противничкиот голман при изведување на корнер, глупостите на Бен Вајт.Холи фак колку гаден тим се Арсенал, провоцирање, лактање, плачење, лежење, глумење, приправање, гнасен досаден фудбал, а капак на се се оние голови од корнери кој се чисти фаули по сите фудбалски прописи, а не знам зошто ги оставаат секое коло да даваат такви голови. За Пеп од Али Експрес па да не правам муабет, дури и Клоп во споредба со него е симпатичен.
Многу ми е мило што примија гол во последна минута, се надевам дека и сезонава ќе останат со празни раце.