Абе Дрогирашу што е со тебе? Се нешто глупости реплицираш, ако има нешто да кажеш за темата кажи си, ако не имаш ПП кажи што те мачине ти го сфаќам тој поим „набрзина„..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Дрогирашу што е со тебе? Се нешто глупости реплицираш, ако има нешто да кажеш за темата кажи си, ако не имаш ПП кажи што те мачине ти го сфаќам тој поим „набрзина„..
Абе Дрогирашу што е со тебе? Се нешто глупости реплицираш, ако има нешто да кажеш за темата кажи си, ако не имаш ПП кажи што те мачи![]()
Абе Дрогирашу што е со тебе? Се нешто глупости реплицираш, ако има нешто да кажеш за темата кажи си, ако не имаш ПП кажи што те мачи![]()
дисфункционални фамилии+хумор:Само што ја завршив Shameless, ептен кеиф ми направи. Нешто слично на тоа?
Ај понуди нешто ти ,иако 90 % од тие што ќе ги понудиш сум ги гледал .Мора Руска ?![]()
Некоја акциона руска серија пореалистична ?
ГледаноAlarm fur Cobra 13
Crisis (нова акциона драма, за мене одлична)
Kommisar Rex (помалку акција)
http://www.imdb.com/title/tt0086661/Некој да ми препорача некоја серија снимана по книга. Не е важно од каков жанр е.
Game of Thrones ми е гледана!
од шејмлес треба уште една сезона да искочи така?Само што ја завршив Shameless, ептен кеиф ми направи. Нешто слично на тоа?
од шејмлес треба уште една сезона да искочи така?
п.с последна изгледана серија пред 2 дена ми е The Wire ... одлична серија со многу бавно дејство.
дај предложете некоја за наредни денови, само ве молам некоја која ги има сите сезони заврпено. мука ми е да бидам во исчекување![]()