Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Arrow или Once upon a time? И двете ми се у план, само не знам која попрво. :D
Arrow имаше доста добра прва сезона, вторaва сезона малку е како поглупа, сепак добра серија е за тепање време.

Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа :)

Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа :)
http://www.imdb.com/title/tt1220617/

Dorm Life е со тинејџери во студентски дом и многу добри зезанции паѓаат. Кратки епизоди и интересни.
Workaholics е со луѓе во 20тите ама пак прават глупости и се однесуваат како деца. Има забави, дрога, пренкс, зафркавања меѓу друштвото...
The League е со постари луѓе, во 30тите ама и тие прават глупости и многу добри зезања паѓаат меѓу нив, во друштвото.
Its always sunny in Philladelphia е исто со постари, ама овие ептен големи глупости прават. Алкохоличари, луди...

или гуглај нешто teen comedies/dramas ако мислиш на такви

Malcolm In The Middle :)

Malcolm in the middle ептен одговара на описов.

Aло нубови, Shameless.

Дечки фала за предлозите, ниедна од предложениве ја немам гледано, ама сите ќе ги гледам, башка и супер рејтинг имаат на Imdb. Прва ја симнав и почнав да ја гледам Malcolm In The Middle, сега набрзина изгледав 2 епизоди, ама после кога ќе се приберам ќе гледам уште 4,5, ептен е смешна и со реални ситуации :D

Дечки фала за предлозите, ниедна од предложениве ја немам гледано, ама сите ќе ги гледам, башка и супер рејтинг имаат на Imdb. Прва ја симнав и почнав да ја гледам Malcolm In The Middle, сега набрзина изгледав 2 епизоди, ама после кога ќе се приберам ќе гледам уште 4,5, ептен е смешна и со реални ситуации :D

не ти го сфаќам тој поим „набрзина„..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom