Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.743
- Поени од реакции
- 27.743
2014 година стасавме а ти ја немаш гледано prison breakTrue Detective или Prison Break ?
мислење ?
2014 година стасавме а ти ја немаш гледано prison breakTrue Detective или Prison Break ?
мислење ?
И јас, ги пробав првите 2-3 епизоди и многу глупа ми беше2014 година стасавме а ти ја немаш гледано prison break
И ти, да тролаш на друго местоИ јас
Arrow имаше доста добра прва сезона, вторaва сезона малку е како поглупа, сепак добра серија е за тепање време.Arrow или Once upon a time? И двете ми се у план, само не знам која попрво.
Изгледав две епизоди и добра ми се виде.Arrow имаше доста добра прва сезона, вторaва сезона малку е како поглупа, сепак добра серија е за тепање време.
Ако сакаш поспори драми, гледај ја Виолината. Солзи е така полабава за тепање време.Плачот на Виолината или Солзи на Есента?
http://www.imdb.com/title/tt1220617/Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа
Dorm Life е со тинејџери во студентски дом и многу добри зезанции паѓаат. Кратки епизоди и интересни.Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа
Malcolm In The MiddleДајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа
Malcolm in the middle ептен одговара на описов.Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа
не ти го сфаќам тој поим „набрзина„..Дечки фала за предлозите, ниедна од предложениве ја немам гледано, ама сите ќе ги гледам, башка и супер рејтинг имаат на Imdb. Прва ја симнав и почнав да ја гледам Malcolm In The Middle, сега набрзина изгледав 2 епизоди, ама после кога ќе се приберам ќе гледам уште 4,5, ептен е смешна и со реални ситуации