Предлог за серии и кратки рецензии

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Arrow или Once upon a time? И двете ми се у план, само не знам која попрво. :D
Arrow имаше доста добра прва сезона, вторaва сезона малку е како поглупа, сепак добра серија е за тепање време.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.170
Поени од реакции
13.443
Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа :)
http://www.imdb.com/title/tt1220617/

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Dorm Life е со тинејџери во студентски дом и многу добри зезанции паѓаат. Кратки епизоди и интересни.
Workaholics е со луѓе во 20тите ама пак прават глупости и се однесуваат како деца. Има забави, дрога, пренкс, зафркавања меѓу друштвото...
The League е со постари луѓе, во 30тите ама и тие прават глупости и многу добри зезања паѓаат меѓу нив, во друштвото.
Its always sunny in Philladelphia е исто со постари, ама овие ептен големи глупости прават. Алкохоличари, луди...

или гуглај нешто teen comedies/dramas ако мислиш на такви

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Malcolm In The Middle :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Malcolm in the middle ептен одговара на описов.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Aло нубови, Shameless.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.170
Поени од реакции
13.443
Дечки фала за предлозите, ниедна од предложениве ја немам гледано, ама сите ќе ги гледам, башка и супер рејтинг имаат на Imdb. Прва ја симнав и почнав да ја гледам Malcolm In The Middle, сега набрзина изгледав 2 епизоди, ама после кога ќе се приберам ќе гледам уште 4,5, ептен е смешна и со реални ситуации :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Дечки фала за предлозите, ниедна од предложениве ја немам гледано, ама сите ќе ги гледам, башка и супер рејтинг имаат на Imdb. Прва ја симнав и почнав да ја гледам Malcolm In The Middle, сега набрзина изгледав 2 епизоди, ама после кога ќе се приберам ќе гледам уште 4,5, ептен е смешна и со реални ситуации :D
не ти го сфаќам тој поим „набрзина„..

Kajgana Shop

На врв Bottom