Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Предлог серија, нешто како Breaking bad, Prision break, моите омилени

Педлог нешто во стилот на Supernatural?
И уште еден предлог некоја интересна серија во која епизодите се 20-30мин.. Чисто да одморам на паузите од учење

Педлог нешто во стилот на Supernatural?
И уште еден предлог некоја интересна серија во која епизодите се 20-30мин.. Чисто да одморам на паузите од учење
Ова со 20-30....пробај со Weeds.

Предлог за серија како NCIS , Numb3rs. Плус гратис некоја друга како Silicon Valley.

Дајте серија што ќе го има бар половина од шмекот на Лост. Значи да биде мистерија и да ти го држи вниманието од прва до последна минута и по могучност да биде на некое островче. :icon_mrgr: Сум загледувал и ГоТ, НЦИС, Нејви, ЈАГ, Брон, ја следам и Walking Dead, Vikings али ниедна ја нема таа зараза на Лост, дури и послабите сезони бев позаразен да ги изгледам од претходнонабројаниве серии.

Дајте серија што ќе го има бар половина од шмекот на Лост. Значи да биде мистерија и да ти го држи вниманието од прва до последна минута и по могучност да биде на некое островче. :icon_mrgr: Сум загледувал и ГоТ, НЦИС, Нејви, ЈАГ, Брон, ја следам и Walking Dead, Vikings али ниедна ја нема таа зараза на Лост, дури и послабите сезони бев позаразен да ги изгледам од претходнонабројаниве серии.
Нејви и нцис се иста серија :D
Не е на остров, пробај со шерлок.

Нејви и нцис се иста серија :D
Не е на остров, пробај со шерлок.
мислев нејви и сите csi серии :D
ќе ја пробам шерлок, сопранос и оз според то што сум слушал не се за мене, Leftovers има малку сезони. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom