Предлог за серии и кратки рецензии

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Предлог серија, нешто како Breaking bad, Prision break, моите омилени

Член од
22 октомври 2015
Мислења
33
Поени од реакции
9
Педлог нешто во стилот на Supernatural?
И уште еден предлог некоја интересна серија во која епизодите се 20-30мин.. Чисто да одморам на паузите од учење

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Педлог нешто во стилот на Supernatural?
И уште еден предлог некоја интересна серија во која епизодите се 20-30мин.. Чисто да одморам на паузите од учење
Ова со 20-30....пробај со Weeds.

Не-го-знам

svetac ivan iscelitel
Член од
3 мај 2015
Мислења
611
Поени од реакции
452
Предлог за серија како NCIS , Numb3rs. Плус гратис некоја друга како Silicon Valley.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.202
Дајте серија што ќе го има бар половина од шмекот на Лост. Значи да биде мистерија и да ти го држи вниманието од прва до последна минута и по могучност да биде на некое островче. :icon_mrgr: Сум загледувал и ГоТ, НЦИС, Нејви, ЈАГ, Брон, ја следам и Walking Dead, Vikings али ниедна ја нема таа зараза на Лост, дури и послабите сезони бев позаразен да ги изгледам од претходнонабројаниве серии.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Дајте серија што ќе го има бар половина од шмекот на Лост. Значи да биде мистерија и да ти го држи вниманието од прва до последна минута и по могучност да биде на некое островче. :icon_mrgr: Сум загледувал и ГоТ, НЦИС, Нејви, ЈАГ, Брон, ја следам и Walking Dead, Vikings али ниедна ја нема таа зараза на Лост, дури и послабите сезони бев позаразен да ги изгледам од претходнонабројаниве серии.
Нејви и нцис се иста серија :D
Не е на остров, пробај со шерлок.

W

wicked_1

Гостин

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.202
Нејви и нцис се иста серија :D
Не е на остров, пробај со шерлок.
мислев нејви и сите csi серии :D
ќе ја пробам шерлок, сопранос и оз според то што сум слушал не се за мене, Leftovers има малку сезони. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom