NarcosПредлог серија, нешто како Breaking bad, Prision break, моите омилени
Оz, The Wire, Sopranos.Предлог серија, нешто како Breaking bad, Prision break, моите омилени
Оваа ќе ја гледам, но не сега. Има само една сезона, барам нешто со повеќе сезони.Narcos
И таа една сезона е доволна верувај .Оваа ќе ја гледам, но не сега. Има само една сезона, барам нешто со повеќе сезони.
http://www.imdb.com/title/tt0118276/Педлог нешто во стилот на Supernatural?
И уште еден предлог некоја интересна серија во која епизодите се 20-30мин.. Чисто да одморам на паузите од учење
Ова со 20-30....пробај со Weeds.Педлог нешто во стилот на Supernatural?
И уште еден предлог некоја интересна серија во која епизодите се 20-30мин.. Чисто да одморам на паузите од учење
Нејви и нцис се иста серијаДајте серија што ќе го има бар половина од шмекот на Лост. Значи да биде мистерија и да ти го држи вниманието од прва до последна минута и по могучност да биде на некое островче. Сум загледувал и ГоТ, НЦИС, Нејви, ЈАГ, Брон, ја следам и Walking Dead, Vikings али ниедна ја нема таа зараза на Лост, дури и послабите сезони бев позаразен да ги изгледам од претходнонабројаниве серии.
Дајте серија што ќе го има бар половина од шмекот на Лост. Значи да биде мистерија и да ти го држи вниманието од прва до последна минута и по могучност да биде на некое островче. Сум загледувал и ГоТ, НЦИС, Нејви, ЈАГ, Брон, ја следам и Walking Dead, Vikings али ниедна ја нема таа зараза на Лост, дури и послабите сезони бев позаразен да ги изгледам од претходнонабројаниве серии.
Sopranos, Oz.
мислев нејви и сите csi серииНејви и нцис се иста серија
Не е на остров, пробај со шерлок.