ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
абе, деканот наш, и цела катедра административно право, ако ти фали бод за повисока оцена даваат ли???
ја прашав асистентката, вика требало професорите да одлучат тоа, па да кажете искуство од порано? :)

абе, деканот наш, и цела катедра административно право, ако ти фали бод за повисока оцена даваат ли???
ја прашав асистентката, вика требало професорите да одлучат тоа, па да кажете искуство од порано? :)

Зависи од многу работи друже дали си им го погодил денот расположението итн итн.Би требало да дадат али педери невидени се ништо чудно и со нив...во мојата група пред едно 3 години не даваше ни еден поен а бе не сакаше да слушне зборам за кај Давитковски за другите не знам али може од тогаш се смениле некој работи што знам.Али како и да е друже еден важен совет.Пробај со што било да го добиеш тој поен и така не губиш ништо :)

Да ве прашав :smir:
Мери по Англиски ги дава прашањата што се поставени назад во учебникот????
плис знае некојј???? :toe:
thx :pipi:

Малце лошо ти е поставено прашањево? Која е поврзаноста на јунска сесија и давање дипломи?

П.С Да не знае некој од колку работи архивата?

епа види вака по стара програма студирав и завршив пред една година т.е лани овој период и сега уште не сум добила покана за свечена диплома, па прашањето ми беше дали сега во јуни и јули доделуваат дипломи или ако знаеш подобро на колку пати кај нас ги доделуваат?

инаку архивата со страник работи мислам од 10 до 13 часот.

Да ве прашав :smir:
Мери по Англиски ги дава прашањата што се поставени назад во учебникот????
плис знае некојј???? :toe:
thx :pipi:

тие се прашањата...или барем 90% од сите прашања се од таму...лани имаше и 2-3 граматика или така нешто...ептен лесно е ако ти се научени тие прашања. :helou:

@Скарфејс34 Фала брат, секако дека ќе пробам да го земам, а сеа ако не го даде, не е крај на свет, битно да е со помин:helou:

епа види вака по стара програма студирав и завршив пред една година т.е лани овој период и сега уште не сум добила покана за свечена диплома, па прашањето ми беше дали сега во јуни и јули доделуваат дипломи или ако знаеш подобро на колку пати кај нас ги доделуваат?
Охоо ќе почекаш...ако ти е утеха, јас дипломирав по ЕКСТ во 2008, па уште немам диплома.

тие се прашањата...или барем 90% од сите прашања се од таму...лани имаше и 2-3 граматика или така нешто...ептен лесно е ако ти се научени тие прашања. :helou:

@Скарфејс34 Фала брат, секако дека ќе пробам да го земам, а сеа ако не го даде, не е крај на свет, битно да е со помин:helou:

ФАЛААААААААААААААААААААа:vozbud:

Охоо ќе почекаш...ако ти е утеха, јас дипломирав по ЕКСТ во 2008, па уште немам диплома.

аман бе! јас знам некои што дипломираа по ЕКТС лани зимово земаа дипломи и исто така некои со мене лани дипломираа земаа пред неколку месеци! што е работава? по кој редослед ги дваат?

аман бе! јас знам некои што дипломираа по ЕКТС лани зимово земаа дипломи и исто така некои со мене лани дипломираа земаа пред неколку месеци! што е работава? по кој редослед ги дваат?
Мислам дека наеднаш за 100-200 души даваат дипломи. А по ЕКТС, земавме Уверенија, не дипломи.

Мислам дека наеднаш за 100-200 души даваат дипломи. А по ЕКТС, земавме Уверенија, не дипломи.

мене ми кажа девојчево дека земала свечена диплома ја видов на слика со дипломата.

мене ми кажа девојчево дека земала свечена диплома ја видов на слика со дипломата.
Ептен ако е нечија ќерка, внука и сл...инаку абер нема кога ќе ни ги даваат. Најубаво прашај на студентски или прати mail до факултетот.

Абе, испаѓа дека ми фалат 2 поена за минување Семејно-наследно? Има шанса да ги дадат или да си го преполагам?

Ќе полагам МЈП кај Денко Малески ми треба некој што ги има додатните скрипти што ги давал професорот. Ако ги има некој нека каже мн ми е битно и итно. Ги барав во кинжарата ама ги немаше и плус вонредно сум немам ни од кај да ги најдам :/

Колеги како иде учењето?? :)))

Да ве прашам сеа треба да полагам римско... и ми фалат 20 бода само да положам ми фалат али некако овој колоквиум ми се глеа ептен тежок и дали ке извадам 5 :) али ај кажете што како е дали е стварно ептен тежок како зашто нешто ако знаете околу тоа благодариме :)

А да и за граѓанско кај тетка Родна како ке биде ако некој знае... стварно е IMPOSSIBLE или има некоја шанса да се положи тоа чудо...ја земав некои прашања од ова копирнициве знам дека нема да се падне ништо али ме интересираше отприлика какви и се прашањата..и коа ги видов ми се слоши а коа почнав да ги читам повраќав :) е сеа ме интересира има ли некој тоа положено и на што да обрнам внимание благодариме поздрав :)

Е колеги ајде уште едно прашање.. имам два положени колоквиуми Уставно првиот 18 вториот 24 поени и 15 есеј неам ништо активност зашто не идев ич на предавања и сеа ми фалат 3 поени за 6че...дали можам да го преполагам 1виот колоквиум ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom