|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
Неоком факултет?! :nesvest:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
до 30 макс. + еден предмет од семестар (значи, околу 35 кредити)
Да. Само ако си на КГФ
на машински факултет сум. не ѓи ранѓирам факултетите како глупи, називот КГФ е дојден за комплексот на факултети спроти Бит-Пазар. И името е користено многу порано, пред ти да се родишА ти на кој вака паметен факултет си, штом некои ги рангираш како глупи ?![]()
на машински факултет сум. не ѓи ранѓирам факултетите како глупи, називот КГФ е дојден за комплексот на факултети спроти Бит-Пазар. И името е користено многу порано, пред ти да се родиш
Неоком факултет?! :nesvest:
Вака сега..сакам да ми предложите некое одлично приватно школо за Англиски јазик. Иначе јас знам Англиски, али сакам да го усовршам посебно разговарањето на Англиски зошто тоа ми е најбитно. Ми спомнаа дека постоеле курсеви само conversation, ама незнам дали е тоа точно...И сакам предлог за некои компјутерски програми/интернет часови итн. што се асални..
на машински факултет сум. не ѓи ранѓирам факултетите како глупи, називот КГФ е дојден за комплексот на факултети спроти Бит-Пазар. И името е користено многу порано, пред ти да се родиш
соодветно:А што уствари значи КГФ? Ја првпат слушам за ова, може затоа што не сум од ск. :smir:
соодветно:
Комплекс Глупави Факултети
:smir:
http://www.englishmak.com/index.php еве за online часови, а има таму и професорка која можеш да ја исконтактираш. :smir:Никој зарем не учел англиски?![]()