|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 905
Неоком факултет?! :nesvest:
А ти на кој вака паметен факултет си, штом некои ги рангираш како глупи ?до 30 макс. + еден предмет од семестар (значи, околу 35 кредити)
Да. Само ако си на КГФ
на машински факултет сум. не ѓи ранѓирам факултетите како глупи, називот КГФ е дојден за комплексот на факултети спроти Бит-Пазар. И името е користено многу порано, пред ти да се родишА ти на кој вака паметен факултет си, штом некои ги рангираш како глупи ?
А-ха, машински - каде што студентите ги добиваат прашањата од колоквиум за да ги спремат дома, а што е уште потрагично истите ги паѓаат. Несомнено чудни генотипови, но не можам а да не се прашам дали проблемот е токму во капацитетот на дотичниве господа, наоколу познати како студенти на КИФ (читај: Комплекс Исфрустрирани Факултети) или пак во селекцијата на нивниот возвишен факултет, кој како што можете да видите од конкретниов примерок не се погрижил ниту студентите да располагаат со основни граматички познавања.на машински факултет сум. не ѓи ранѓирам факултетите како глупи, називот КГФ е дојден за комплексот на факултети спроти Бит-Пазар. И името е користено многу порано, пред ти да се родиш
Неоком факултет?! :nesvest:
Вака сега..сакам да ми предложите некое одлично приватно школо за Англиски јазик. Иначе јас знам Англиски, али сакам да го усовршам посебно разговарањето на Англиски зошто тоа ми е најбитно. Ми спомнаа дека постоеле курсеви само conversation, ама незнам дали е тоа точно...И сакам предлог за некои компјутерски програми/интернет часови итн. што се асални..
А што уствари значи КГФ? Ја првпат слушам за ова, може затоа што не сум од ск. :smir:на машински факултет сум. не ѓи ранѓирам факултетите како глупи, називот КГФ е дојден за комплексот на факултети спроти Бит-Пазар. И името е користено многу порано, пред ти да се родиш
соодветно:А што уствари значи КГФ? Ја првпат слушам за ова, може затоа што не сум од ск. :smir:
Хаха значи и ја ќе бидам таму, во комплексот на глупите факултетисоодветно:
Комплекс Глупави Факултети
:smir:
http://www.englishmak.com/index.php еве за online часови, а има таму и професорка која можеш да ја исконтактираш. :smir:Никој зарем не учел англиски?