Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
При пријавувањето за запишување на факултетите кандидатите ги поднесуваат следниве документи:
1. пријава за запишување
2. оригинални свидетелства од сите класови
3. оригинално свидетелство за завршено средно образование
4. документ за положена државна матура
5. извод од матичната книга на родените
6. доказ за државјанство на РМ (уверение или решение)

Ова го пиши во официјалниот конкурс, па сеа јас ќе му се бапнам со изводот шо го извадив лани, ако ми напрат проблем за то... стварно ќе биди безвеза.

При пријавувањето за запишување на факултетите кандидатите ги поднесуваат следниве документи:
1. пријава за запишување
2. оригинални свидетелства од сите класови
3. оригинално свидетелство за завршено средно образование
4. документ за положена државна матура
5. извод од матичната книга на родените
6. доказ за државјанство на РМ (уверение или решение)

Ова го пиши во официјалниот конкурс, па сеа јас ќе му се бапнам со изводот шо го извадив лани, ако ми напрат проблем за то... стварно ќе биди безвеза.

нема врска тоа јас лани со документи од 1994 конкурирав и не ми правеа проблеми

нема врска тоа јас лани со документи од 1994 конкурирав и не ми правеа проблеми

Аман, тогаш зошто не малтретираат за џабе да вадиме нови, кога ги прифаќаат и старите

Аман, тогаш зошто не малтретираат за џабе да вадиме нови, кога ги прифаќаат и старите

не се секирај тоа не е малтретирање, чекај наскоро ќе ги запознаеш тетките од студнтски прашања посебно ако се запишуеш на некој од факултетите што има многу студенти тогаш ќе видиш малтретирање :))

не се секирај тоа не е малтретирање, чекај наскоро ќе ги запознаеш тетките од студнтски прашања посебно ако се запишуеш на некој од факултетите што има многу студенти тогаш ќе видиш малтретирање :))

Уффф, е тогаш навистина ќе видам маки на економски. А не малтретираат само за едно: да соберат повеќе пари во државната каса

А кој ве малтретира? Кај пишува дека треба нов извод? :)
Тоа самите вие/ние си го правиме, кога ќе биде нагласено дека треба нов, тогаш треба да се извади, али од паника и рекла-кажала вадиме нови изводи :)

И не знам за теткиве на економски, јас до сеа сум немал проблем, иако не сум имал многу потреба да ги посетувам.

Каде се продаваат пријави за упис у прва?

Каде се продаваат пријави за упис у прва?
opaaaaaaaaaaa
neeeeeeeekoj ke se upishuva (a kade toa ako smeam da prasham?)
e pa dechki SITE koi ke se zapishuvate na fakultet sega AJ SO SREKJA DA VI E - sal so desetki da vi se punat indeksite :smir:

Не знам дали е за тука прашањето, ама ај :) Некој да ми кажи отприлика колку време има од Нова Железничка до Правен (пешки)?

Не знам дали е за тука прашањето, ама ај :) Некој да ми кажи отприлика колку време има од Нова Железничка до Правен (пешки)?
Чим си го спомнал Правен, ќе да е за тука прашањево :pos:

Иначе 10 минути имаш сигурно до Правен

Фала, и не, не сум спор ко желка ;) Сум го погодил местото за кај да прашам :pos2:

Јас живеам кај нова железничка и планирам пешки да си идам на факс затоа што е ептен блиску, особено ако идеш преку новиот мост. Јас го поминувам патот за 7 до 10 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom