Не....неам у близина,зашто..?
Брат јас ќе ти дадам таква шипка ко на сликата,каква што ти треба.Можеш да си земеш шипка и од некоја железарија,ќе идеш ќе им кажеш должина и големина на пречник и ќе ти продадат/направат. Воошто не е скапа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не....неам у близина,зашто..?
Брат јас ќе ти дадам таква шипка ко на сликата,каква што ти треба.Можеш да си земеш шипка и од некоја железарија,ќе идеш ќе им кажеш должина и големина на пречник и ќе ти продадат/направат. Воошто не е скапа.
Знаеш каде има точно железарија ? и од прилика барем колку пари ќе ме фати ? и што друго ќе ми треба освен тоа ? за во зид,како ќе ја наместам ? нешто куки ова она или ?
a neli sipkata ja stavas na kuki i posle fiksna ti e ili moze da se vadi i stava po potrebaРазгледај ја сликата и види дека има како две постоља на ѕидовите кои се заштрафени.Шипката ќе те кошта под 200 денари.Најди железарија(мора да има таму кај што живееш) и објасни им ќе ти дадат се што е потребно.
Разгледај ја сликата и види дека има како две постоља на ѕидовите кои се заштрафени.Шипката ќе те кошта под 200 денари.Најди железарија(мора да има таму кај што живееш) и објасни им ќе ти дадат се што е потребно.
Од што да се тие постеља ? нема иначе,у Ново Лисиче сум...
Постољата ко од дрво да се или нешто така .Види во отпадот до амрикан колеџ за шипка, а иначе на задна петка нема исто така отпад?
Ајде утре ќе разгледам,ако има нешто пак ќе ви пишам...
Фала.![]()
kade go ima ova vratilo da se kupiИ ја го иам ова...ама за широк фат неможам да правам на него,не е баш добро...
kade go ima ova vratilo da se kupi
sto pari e i kako se stava na vrata ako ne ti e tesko objasni pozz i falaЈас од вучко компани го земав,а го имаш и во џамбо..
sto pari e i kako se stava na vrata ako ne ti e tesko objasni pozz i fala
Drugar bez da osetis bolka kako ke znaes deka si dal maksimum toa e i fintata na programava samo prodolzi so tek ne vreme ke ja sovladas i ke bide OK ..Браќа не знам за вас, али ја умирам на тренинзиве. Можда многу форсирам.. Стварно е екстрим, нема збор.