Power 90 Xtreme - Workout program

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Не....неам у близина,зашто..?
Брат јас ќе ти дадам таква шипка ко на сликата,каква што ти треба.Можеш да си земеш шипка и од некоја железарија,ќе идеш ќе им кажеш должина и големина на пречник и ќе ти продадат/направат. Воошто не е скапа.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Брат јас ќе ти дадам таква шипка ко на сликата,каква што ти треба.Можеш да си земеш шипка и од некоја железарија,ќе идеш ќе им кажеш должина и големина на пречник и ќе ти продадат/направат. Воошто не е скапа.
Знаеш каде има точно железарија ? и од прилика барем колку пари ќе ме фати ? и што друго ќе ми треба освен тоа ? за во зид,како ќе ја наместам ? нешто куки ова она или ?

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Знаеш каде има точно железарија ? и од прилика барем колку пари ќе ме фати ? и што друго ќе ми треба освен тоа ? за во зид,како ќе ја наместам ? нешто куки ова она или ?
Разгледај ја сликата и види дека има како две постоља на ѕидовите кои се заштрафени.Шипката ќе те кошта под 200 денари.Најди железарија(мора да има таму кај што живееш) и објасни им ќе ти дадат се што е потребно.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Разгледај ја сликата и види дека има како две постоља на ѕидовите кои се заштрафени.Шипката ќе те кошта под 200 денари.Најди железарија(мора да има таму кај што живееш) и објасни им ќе ти дадат се што е потребно.
a neli sipkata ja stavas na kuki i posle fiksna ti e ili moze da se vadi i stava po potreba

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Од што да се тие постеља ? нема иначе,у Ново Лисиче сум...

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Од што да се тие постеља ? нема иначе,у Ново Лисиче сум...
Постољата ко од дрво да се или нешто така .Види во отпадот до амрикан колеџ за шипка, а иначе на задна петка нема исто така отпад?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Постољата ко од дрво да се или нешто така .Види во отпадот до амрикан колеџ за шипка, а иначе на задна петка нема исто така отпад?
Ајде утре ќе разгледам,ако има нешто пак ќе ви пишам...

Фала.(y)

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Значи немам ја дома таква направено,ама не е никаква филозофија да се направи.Шипка,две постоља и неколку самонарезни штрафови се доволни.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
sto pari e i kako se stava na vrata ako ne ti e tesko objasni pozz i fala
Па има едни како кругчиња,и колку што се сеќавам,се става на касата,не над,туку на касата,и се врти само...така нешто беше,не го користам јас многу,нека кажат другиве што го користат по точно како иде...а цена,кажа некој поназад,600 денари е.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Браќа не знам за вас, али ја умирам на тренинзиве. Можда многу форсирам.. Стварно е екстрим, нема збор.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Браќа не знам за вас, али ја умирам на тренинзиве. Можда многу форсирам.. Стварно е екстрим, нема збор.
Drugar bez da osetis bolka kako ke znaes deka si dal maksimum toa e i fintata na programava samo prodolzi so tek ne vreme ke ja sovladas i ke bide OK ..

Kajgana Shop

На врв Bottom