Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки имам Самсунг С4 али не е стандардна верзија него некој си Лтр Блек едишн С4
Имав на камераѕа Fisheye mode сеа наеднаш ми го снема од опцијете во камерата

Која верзија ја имаш моментално? веројатно имаш 4,1 па имаш надградба за 4,2,2 ... прочитај коментари за новиот софтвер, мада на тие телефони може и да се успори
Го ажурирав и сега имам андроид 4,2,2,сега ми стигна порака за ново ажурирање и тоа ли да го инсталирам???

Го ажурирав и сега имам андроид 4,2,2,сега ми стигна порака за ново ажурирање и тоа ли да го инсталирам???
Па сега тоа се поправени багови, стави го и тоа

Дечки имам Самсунг С4 али не е стандардна верзија него некој си Лтр Блек едишн С4
Имав на камераѕа Fisheye mode сеа наеднаш ми го снема од опцијете во камерата

Некој дан знае чаре ??

Денес ми се случи една заебанција на мојот LG Optimus L4 II.
Секогаш кога правам разговор (без разлика дали дојдовен или појдовен), автоматски ми се вклучува GPS, и си стои цело време понатаму вклучено. И да го исклучам рачно (Settings -> Location access), при наредниот разговор сам се вклучува и седи вклучен, додека пак рачно не го исклучам.
Барав по Интернет некое чаре, иста ваква работа се случува кај LG телефони кај американски оператори (АТ&Т) со кодирани телефони (да работат на таа мрежа, исто како што е мојот само на VIP), проблемот е дефиниран како постоење на некој багнат Carrier I.Q., но таа постапка опишана таму не работи во МК (барем кај мене нема I.Q.Agent сервис во Android System).
На некој да не му се има случено истата работа? Чаре?
п.с. Не верувам дека е од некоја инсталирана апликација или апдејт, бидејќи немам инсталирано нови апликации неколку месеци, а сите апдејти ми се исклучени (и на Андроид и на засебни апликации)

image.jpg

Малку да ви одвлечам внимание.

Препорачајте навигација за iphone.
Што е подобро: TomTom, Igo, Navigon...

Последно уредено:
да купам ајфон 6 , да се среди тоа со ајклауд се , дали е можно да го пријави за изгубен или украден и да се блокира ајфонот д останам со куро в рака ??

Дечки понудава на т-мобиле за 5с пишува 1058 денари на 24 месеци. Сеа тоа е со претплата + телефон или телефонот 1058 денари + претплата од 799 денари? Благодарам

Може некој да ми каже која верзија на NOTE 4 го даваат во Т-Мобиле.Дали е со Снапдрагон или со Ексинос процесор?

Има некој купувано од ледиком? Планирам деновиве да зимам 5S од нив па дали има некој искуство да ми каже , да не се некои преваранти

Купувај слободно.
Нема никаква превара.
Понекоаш ги немаат кутиите од телефоните али даваат нивни-Ледиком кутии,телефоните се 100% нови/неупотребувани.

Sent from my TCL S720 using Tapatalk

Се согласувам со членот над мене. Имам купено 3-4 ајфони и се покажаа како одлични со ледиком кутија, гланц нови со полнач и слушалки. Голем + за нив.

Koлку пари одат отприлика батерии за телефони во Македонија? Конкретно прашувам за Samsung Galaxy N 7000. Почна да трепка екранов кога вртам пример слики или кога батеријата иди до половина и потоа се гаси телефонов и морам наново да го вклучам по некоја минута, не веднаш. Најдов на нетов дека проблемот е во батеријата, 18 месеци си траела оригиналната што оди со телефонот, и потоа се јавува овој проблем, па се решава со смена на батерија. Че одам деновиве да прашам во One, али дур појдам да не е запознаен некој да кажи.

Koлку пари одат отприлика батерии за телефони во Македонија? Конкретно прашувам за Samsung Galaxy N 7000. Почна да трепка екранов кога вртам пример слики или кога батеријата иди до половина и потоа се гаси телефонов и морам наново да го вклучам по некоја минута, не веднаш. Најдов на нетов дека проблемот е во батеријата, 18 месеци си траела оригиналната што оди со телефонот, и потоа се јавува овој проблем, па се решава со смена на батерија. Че одам деновиве да прашам во One, али дур појдам да не е запознаен некој да кажи.
Имаш цена за квалитетна батерија од мене на ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom