Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го ажурирав и сега имам андроид 4,2,2,сега ми стигна порака за ново ажурирање и тоа ли да го инсталирам???Која верзија ја имаш моментално? веројатно имаш 4,1 па имаш надградба за 4,2,2 ... прочитај коментари за новиот софтвер, мада на тие телефони може и да се успори
Па сега тоа се поправени багови, стави го и тоаГо ажурирав и сега имам андроид 4,2,2,сега ми стигна порака за ново ажурирање и тоа ли да го инсталирам???
Дечки имам Самсунг С4 али не е стандардна верзија него некој си Лтр Блек едишн С4
Имав на камераѕа Fisheye mode сеа наеднаш ми го снема од опцијете во камерата
Види на овој ЛИНК дали има нешто што би ти помогнало ... пример 7 или 10 постНекој дан знае чаре ??
Имаш цена за квалитетна батерија од мене на ППKoлку пари одат отприлика батерии за телефони во Македонија? Конкретно прашувам за Samsung Galaxy N 7000. Почна да трепка екранов кога вртам пример слики или кога батеријата иди до половина и потоа се гаси телефонов и морам наново да го вклучам по некоја минута, не веднаш. Најдов на нетов дека проблемот е во батеријата, 18 месеци си траела оригиналната што оди со телефонот, и потоа се јавува овој проблем, па се решава со смена на батерија. Че одам деновиве да прашам во One, али дур појдам да не е запознаен некој да кажи.