Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не е баш за телефон ама не знам каде на друго место да го пишам.
Најдов мемориска картичка ама заклучена е со пасворд, а пасвордот не го знам. Има некој начин како да ја форматирам картичката без пасворд или можам слободно да ја фрлам ?

Не е баш за телефон ама не знам каде на друго место да го пишам.
Најдов мемориска картичка ама заклучена е со пасворд, а пасвордот не го знам. Има некој начин како да ја форматирам картичката без пасворд или можам слободно да ја фрлам ?
Па има опција со декодер за мемориски ... што мемориска картичка е и колку гигИ :) ?

Денеска од нигде никаде почна при палење да ми се појавува Бел Екран на ХТЦ Десире 310.. има некој лек или мора у мобилара... пробував со вадење батерија,не ни покажува опција за хард ресет.... го ставив на пуњач околу 4-5 саата после пробав пак нејке. ја извадив батеријата околу 1 саат пак нејке... има некој лек или мора мобилара и ако треба у мобилара нека каже некој со вакво искуство колку го коштало да не испадне поскапо од телефонот боље нов ке се купам ....

Здраво. земав LG THRILL 4G P925 и имам проблем со интернетот... бев во вип и девојчето демек ги среди сетинзите... има интернет али премногу е спор... кога ќе го пуштам интернетот горе се појавува ознака Е а едно другарче ми кажа дека требало да има ознака H или H+... знае ли некој до што може да биде, има ли некое чаре или да лета низ прозор? фала многу

Здраво. земав LG THRILL 4G P925 и имам проблем со интернетот... бев во вип и девојчето демек ги среди сетинзите... има интернет али премногу е спор... кога ќе го пуштам интернетот горе се појавува ознака Е а едно другарче ми кажа дека требало да има ознака H или H+... знае ли некој до што може да биде, има ли некое чаре или да лета низ прозор? фала многу
Оди во мрежите и види дали ти е на 2г или на 3г поставена

Имам С4-ка,има паднато во вода и работеше едно време,сега не работи...имам слики видеа во телефонот,се приклучува преку кабел во компјутер,ама не дава ништо,празен е фолдерот...

има некој начин да ги извадам сликите ?

телефонот не се уклучува,односно екранот,црн е цел.

проблемот е што нема таква опција...
Мислам дека на Вип нема да можеш (не ја фаќа нивната френфекција за 3г), пробај на Т или Оне

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Имам С4-ка,има паднато во вода и работеше едно време,сега не работи...имам слики видеа во телефонот,се приклучува преку кабел во компјутер,ама не дава ништо,празен е фолдерот...

има некој начин да ги извадам сликите ?

телефонот не се уклучува,односно екранот,црн е цел.
Мора да се провери друже, мокрен фон е мачка во вреќа
Ќе те контактирам на ПП

Имам LG G2 , verizon американска верзија..ми падна се пукна екранот и тачот не функционира..има ли некој што знае како да ми ги извади контактите(пошто не ми биле на сим:)))) и сликите...зашто кога го поврзувам со компјутер ми бара да потврдам на телефон а не можам да стиснам ок зашто тачот не работи...
Совети се добредојдени..поздрав
п.с и ако има некој екран и тач..нека каже која цена се движат..

Имам LG G2 , verizon американска верзија..ми падна се пукна екранот и тачот не функционира..има ли некој што знае како да ми ги извади контактите(пошто не ми биле на сим:)))) и сликите...зашто кога го поврзувам со компјутер ми бара да потврдам на телефон а не можам да стиснам ок зашто тачот не работи...
Совети се добредојдени..поздрав
п.с и ако има некој екран и тач..нека каже која цена се движат..
Кој модел е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom