Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај капиштец Веро дисконт позади и малку понатака кај зградите .Мобилара МОБИКЛИК знае некој каде се наоѓа, на интернет неможам да ги најдам, ми рекоа на пазар3 објавувале ама ништо не успеав да најдам... ? Некој линк нешто..?
Мобиклик е старото име на мобилшопМобилара МОБИКЛИК знае некој каде се наоѓа, на интернет неможам да ги најдам, ми рекоа на пазар3 објавувале ама ништо не успеав да најдам... ? Некој линк нешто..?
Јас би те советувал да го земеш хтц-то и да го продадеш одма и да си го чуваш идолот
алкател идол.Дечки ми се продолжува договорт, па имам шанса да бирам помеѓу: htc desire 310, lg l70 и Аlcatel Idol. Кој од нив да го земам? Дали некој го има користено lg-то? И доколку би го продавал, кој има најголема шанса да го продадам?
Ти ако сакаш и 64 gb му стави, за апликации ти е потребна слободна внатрешна меморија. Каков телефон имаш ?imam problem so simnuvanje od play store... prethodno imav 2 gb i mislev deka nemam memorija za simnuvanje na aplikacii, sega mu staviv 8 gb i povtorno ne mi dava da simnuvam, mi pisuva deka nemam dovolno memorija ,, error downloading there is insufficient space on the device " ako znae nekoj zamoluvam za pomos...
samsung galaxy s4 GT-I9500Ти ако сакаш и 64 gb му стави, за апликации ти е потребна слободна внатрешна меморија. Каков телефон имаш ?
samsung galaxy s4 GT-I9500