Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мобилара МОБИКЛИК знае некој каде се наоѓа, на интернет неможам да ги најдам, ми рекоа на пазар3 објавувале ама ништо не успеав да најдам... ? Некој линк нешто.. :) ?

Мобилара МОБИКЛИК знае некој каде се наоѓа, на интернет неможам да ги најдам, ми рекоа на пазар3 објавувале ама ништо не успеав да најдам... ? Некој линк нешто.. :) ?
Кај капиштец Веро дисконт позади и малку понатака кај зградите .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Мобиклик е старото име на мобилшоп

Јас би те советувал да го земеш хтц-то и да го продадеш одма и да си го чуваш идолот

И јас така би играл. Само што Идолот поише се бара - пазарот е преплавен со Desire 310.

Дечки ми се продолжува договорт, па имам шанса да бирам помеѓу: htc desire 310, lg l70 и Аlcatel Idol. Кој од нив да го земам? Дали некој го има користено lg-то? И доколку би го продавал, кој има најголема шанса да го продадам?

Дечки ми се продолжува договорт, па имам шанса да бирам помеѓу: htc desire 310, lg l70 и Аlcatel Idol. Кој од нив да го земам? Дали некој го има користено lg-то? И доколку би го продавал, кој има најголема шанса да го продадам?
алкател идол.

Дали постои некое програмче на кое можам да си го најдам мобилниот по ИМЕИ бројот?
Ми го украдоа телефонот па затоа прашувам?
Поздрав

Незнам дали е точно ова за тука ама да пробам. Дома има Max tv пекет кој вклучува и интернет нели...оптички интернет. Е сега, на лаптопот интернетот ми фаќа, а на мобилниот никако неможам да се уклучам кога сум дома (за да не трошам интернетот што си го имам од самиот мобилен). Цело време ми појавува Authentication problem... Пасвордот што го убацувам е тој. Помош?! Фала

imam problem so simnuvanje od play store... prethodno imav 2 gb i mislev deka nemam memorija za simnuvanje na aplikacii, sega mu staviv 8 gb i povtorno ne mi dava da simnuvam, mi pisuva deka nemam dovolno memorija ,, error downloading there is insufficient space on the device " ako znae nekoj zamoluvam za pomos...

imam problem so simnuvanje od play store... prethodno imav 2 gb i mislev deka nemam memorija za simnuvanje na aplikacii, sega mu staviv 8 gb i povtorno ne mi dava da simnuvam, mi pisuva deka nemam dovolno memorija ,, error downloading there is insufficient space on the device " ako znae nekoj zamoluvam za pomos...
Ти ако сакаш и 64 gb му стави, за апликации ти е потребна слободна внатрешна меморија. Каков телефон имаш ?

Самсунг или ХТЦ? Што е подобро?

Пред некој ден на телефонот(лумиа 520) забележав светли точки на екранот од едната(левата) страна. Се забележуваат кога ќе го поставам на црната тема и светлото на телефонот да биде на средно или максимум, на белата не се познаваат.

Дали е некој софтверски проблем, и дали важи гаранција, пошто апдејтиран ми е на 8.1 ?
wp_ss_20140525_0001.png
(точките се додадени-фотошопирани, бидејќи на скриншот ги дава без нив, а изгледаат исто, дури и посветло и се погусто збиени)

samsung galaxy s4 GT-I9500

Тогаш најверојатно внатрешната меморија ти е полна од други работи. (слики, музика..) Или имаш милијарда големи игри.

Поврзи си го на компјутер и префрли се што можеш од други фајлови (не апликации) на сд картичката.

А сето ова ти е залудно ако е дубајска копија како што те прашаа во другата тема.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom