- Член од
- 21 јуни 2013
- Мислења
- 158
- Поени од реакции
- 111
Фала, само може еден аргумент зашто баш тој?Xperia M2.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала, само може еден аргумент зашто баш тој?Xperia M2.
Затоа што е подобар од другиве 2 во секој сегментФала, само може еден аргумент зашто баш тој?![]()
S5 освен ако несакаш да се венчаш со елџито или да изгубиш мн пари ако го продадешБарам ваш совет за тоа каков телефон да земам.Samsung galaxy s5 или штотукопреставениот LG G3.И двата телефони се одлични и тешко ми е многу да одберам.
Барам ваш совет за тоа каков телефон да земам.Samsung galaxy s5 или штотукопреставениот LG G3.И двата телефони се одлични и тешко ми е многу да одберам.
Нема, ќе си инсталираш TuneIn Radio и цепај.Нексус 5ка нема радио?
Нексусот вс Г2... Ајде сугестии предлози помош...
Епа ајфон 4 неверлок ти е фабрички отклучен на сите оператори,ако не е неверлок треба хсим додаток или нешто друго за да може да се користи на други оператори.плус 4с ти е понова и има дуал кор процесор итнШто е разликата помеѓу Iphone 4 Neverlock!- i Iphone 4s ?
Iphone 4s или 5ц ?
Кој е подобар според вас?
5C подобар е, поголем екран, побрз процесор, подобра графика во игри, ако не ти смета тоа што е пластичен.
Квалитетен е не му ја мислиМене ме мачи само тоа да,што е пластичен.Па ми е да не не е толку квалитетен како алуминимскиот .А за изглед ќе ставам како и да е маска,нема да се приметува дека е пластика..![]()