Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Барам ваш совет за тоа каков телефон да земам.Samsung galaxy s5 или штотукопреставениот LG G3.И двата телефони се одлични и тешко ми е многу да одберам.

Барам ваш совет за тоа каков телефон да земам.Samsung galaxy s5 или штотукопреставениот LG G3.И двата телефони се одлични и тешко ми е многу да одберам.
S5 освен ако несакаш да се венчаш со елџито или да изгубиш мн пари ако го продадеш

Не му ја мисли

LG G3, ama kako sto kaza Torte, ke treba prvicno da daes edno 200e poise, i pobrzo ke izgubish pari, taka da ke te kosta grubo edno 300-350e poise od S5.

Нексус 5ка нема радио?
Нексусот вс Г2... Ајде сугестии предлози помош...

Нексус 5ка нема радио?
Нексусот вс Г2... Ајде сугестии предлози помош...
Нема, ќе си инсталираш TuneIn Radio и цепај.
Ако сакаш сток андроид и навремени апдејти на софтвер земај Н5. Исти се во перформанси и Г2 и Н5.

Што е разликата помеѓу Iphone 4 Neverlock!- i Iphone 4s ?

Што е разликата помеѓу Iphone 4 Neverlock!- i Iphone 4s ?
Епа ајфон 4 неверлок ти е фабрички отклучен на сите оператори,ако не е неверлок треба хсим додаток или нешто друго за да може да се користи на други оператори.плус 4с ти е понова и има дуал кор процесор итн

Iphone 4s или 5ц ?
Кој е подобар според вас?

5C подобар е, поголем екран, побрз процесор, подобра графика во игри, ако не ти смета тоа што е пластичен.

5C подобар е, поголем екран, побрз процесор, подобра графика во игри, ако не ти смета тоа што е пластичен.

Мене ме мачи само тоа да,што е пластичен.Па ми е да не не е толку квалитетен како алуминимскиот .А за изглед ќе ставам како и да е маска,нема да се приметува дека е пластика.. :)

Мене ме мачи само тоа да,што е пластичен.Па ми е да не не е толку квалитетен како алуминимскиот .А за изглед ќе ставам како и да е маска,нема да се приметува дека е пластика.. :)
Квалитетен е не му ја мисли

Ponudeno mi e galaxy s4 poloven, treba mi zovet kako da otkrijam dali e orginal ili pak clone (cina) fala.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom