Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вака сега си порачав телефонот од интернет од али експрес уште го чекам да стигне
еве линк од телефонот
http://www.aliexpress.com/item/Orig...5Ghz-2GB-RAM-4-7-IPS-1280x720/1811626372.html
го порачав со mtk6592 standard систем според името што го пише тука го нема на интернет скрос исти телефон некој нешто да каже за телефонот?
и дали овој систем е добар?

Вака сега си порачав телефонот од интернет од али експрес уште го чекам да стигне
еве линк од телефонот
http://www.aliexpress.com/item/Orig...5Ghz-2GB-RAM-4-7-IPS-1280x720/1811626372.html
го порачав со mtk6592 standard систем според името што го пише тука го нема на интернет скрос исти телефон некој нешто да каже за телефонот?
Кинез ко кинез друже, добри не се ама вршат работа (на некого) ...

еве линк од телефонот
Кинезарија невидена, како ке ти се погоди ама голими се шансите да не ти се погоди ☺

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Стај му 4.4.2 батали ги тие, каде каде повише батерија држи и побрз е
Ах бе другар, да беше мој телефонот ќе го подберев убаво. АМа не е мој, ан едно другарче е, го решив сепак проблемот. СО апгрејд алатката се врати на сток 2.3.6 и и одма направив бекап после, па му реков мојш да си инсталираш шо сакаш.

Дечки ми треба мислење!
Еден ми нуди HTC One, тој со 4 МП „посебна“ камера итн знаете,... во замена за iPhone 4g и Galaxy S2, или да му го дадам iPhone-от и да му доплатам 150 евра (wtf..?).
Сега ме занима ваше мислење, пошто едно сакам да се отарасам од ајфонот, а друго, батериите им се лом и на двава телефони што ги имам :/ ...
Вреди да му го дадам ајфонот со сто и нешто евра, или, да му ги дадам двата?
НАПОМЕНА: HTC-то му паднало, ама нема ниту една гребнатинка, освен што звучникот ми е нешто сомнителен, на тој дел ќе му намалам цена од 50 евра кој го ебе.
Што викате, што да правам?
Инаку во пари, HTC-то чоекот си го цени на 250 евра (обавезно му симнувам цена ако му е сјебан звучникот, а на слушалки вади СТРРРААААШЕН звук, beats ;) )

Дечки ми треба мислење!
Еден ми нуди HTC One, тој со 4 МП „посебна“ камера итн знаете,... во замена за iPhone 4g и Galaxy S2, или да му го дадам iPhone-от и да му доплатам 150 евра (wtf..?).
Сега ме занима ваше мислење, пошто едно сакам да се отарасам од ајфонот, а друго, батериите им се лом и на двава телефони што ги имам :/ ...
Вреди да му го дадам ајфонот со сто и нешто евра, или, да му ги дадам двата?
НАПОМЕНА: HTC-то му паднало, ама нема ниту една гребнатинка, освен што звучникот ми е нешто сомнителен, на тој дел ќе му намалам цена од 50 евра кој го ебе.
Што викате, што да правам?
Инаку во пари, HTC-то чоекот си го цени на 250 евра (обавезно му симнувам цена ако му е сјебан звучникот, а на слушалки вади СТРРРААААШЕН звук, beats ;) )
Па реално толку вреди и се исплати да ги дадеш двата ... ајфонот 150 + с2 100 ... ако можеш со уште поефтино да поминеш супер
4ките премногу ги има на пазаров и сите гледаат да се оттарасат од нив, с2 натинг спешл по 100 евра веќе одат
што му е на звучникот?
друга работа, јас би те советувал да земеш сгс4 или ноте2 ако некој сака да му ги дадеш двата ... во мобилара не ни прашувај нема да ти дадат ни уан ни ништо во замена, туку вака од човече некое

Ај помош кај да најдам маска и фолија за Xperia Z1 compact ?

m0QZq7S.png
7V09ANb.png

Препорака помеѓу овие 2 телефона, не ми е толку битно за игри, повеќе ми е за интернет, фејсбук, твитер, инстаграм... :)

Препорака помеѓу овие 2 телефона, не ми е толку битно за игри, повеќе ми е за интернет, фејсбук, твитер, инстаграм... :)

Па веројатно подобро идол ... од хтц нискиве/средни класи не сум сретнал саглам телефон

m0QZq7S.png
7V09ANb.png

Хтц - то земај го без размислување.

И јас се мислам за идол, меѓутоа хтц-то е Quad core A7, а идолот Dual core A9
Е добро де ... а со 1ГБ рам ли е хтц-то што се продава кај нас? знае некој со сигурност што го купил?
иначе купив пред 4 мес негде за девојка ми desire 500 и се погоди мн лош квалитет, го дадов за месец дена и изгубив 80 евра на него :(
од идолите не се жалат луѓево, погодени се од алкателиве ...

Е добро де ... а со 1ГБ рам ли е хтц-то што се продава кај нас? знае некој со сигурност што го купил?
иначе купив пред 4 мес негде за девојка ми desire 500 и се погоди мн лош квалитет, го дадов за месец дена и изгубив 80 евра на него :(
Колку што прочитав на интернет 512 рам е, 1ГБ е дуал сим верзијата. Идолот веќе го користам месец дена, супер сум задоволен, меѓутоа треба да обновам договор и ќе го земам ХТЦ-то, само незнам дали да го задржам идолот за мене или да си го земам ХТЦ-то

Колку што прочитав на интернет 512 рам е, 1ГБ е дуал сим верзијата. Идолот веќе го користам месец дена, супер сум задоволен, меѓутоа треба да обновам договор и ќе го земам ХТЦ-то, само незнам дали да го задржам идолот за мене или да си го земам ХТЦ-то
Јас би те советувал да го земеш хтц-то и да го продадеш одма и да си го чуваш идолот

1гб рам. Проверено од прва рака.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom