Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба нов полнач за Samsung galaxy Ace s5830 .... Kaде може да купам и која цена е ?!
на стариот полнач ми се скина кабелчето и имам потреба од нов ... :)

samsung-galaxy-ace-s5830-2.jpg

има од 1 метро за 300че
од 2 и од 3 метра се малце поскапи
ама што подолг тоа поспоро ќе полни
е па од 2м за мене, боја бела БИ сакал, али не е обавезно. важно е да ми работи;)

Ми треба нов полнач за Samsung galaxy Ace s5830 .... Kaде може да купам и која цена е ?!
на стариот полнач ми се скина кабелчето и имам потреба од нов ... :)

samsung-galaxy-ace-s5830-2.jpg
сакаш копија или оргинален?
дупло е разлика во цена ... пиши ПП

Над мрежата ми се појави една буква H , побарав на гугл што значи и пишува дека телефонот користи интернет конекција ако го има тоа .Како може да се изгаси знае некој ? Станува збор за xperia Miro .

Над мрежата ми се појави една буква H , побарав на гугл што значи и пишува дека телефонот користи интернет конекција ако го има тоа .Како може да се изгаси знае некој ? Станува збор за xperia Miro .

Убаво ти текнало да го прашаш чичко google за буквата. Зошто тогаш не го праша и како да ја изгасиш? :confused:

Instructions (Turning Off Data):
1. To turn off mobile data, pull down your notification bar and open up Settings.
2. On many phones, your third option from the top is “Data Usage.”
3. Tap on that.
4. From this screen, you can monitor the amount of data usage you have used over the month.
5. If you would like to turn off mobile data, simply flip the switch at the top to “Off.”

Убаво ти текнало да го прашаш чичко google за буквата. Зошто тогаш не го праша и како да ја изгасиш? :confused:

Instructions (Turning Off Data):
1. To turn off mobile data, pull down your notification bar and open up Settings.
2. On many phones, your third option from the top is “Data Usage.”
3. Tap on that.
4. From this screen, you can monitor the amount of data usage you have used over the month.
5. If you would like to turn off mobile data, simply flip the switch at the top to “Off.”
Со ова што го направив сега немам интернет конекција ?

Staviv intrenet od novoto na t-mobile i mi stigna poraka deka imam 2G internet vo poraka.Ama nemozam da go pustam sto treba da se stelne :D[DOUBLEPOST=1394374811][/DOUBLEPOST]Staviv intrenet od novoto na t-mobile i mi stigna poraka deka imam 2G internet vo poraka.Ama nemozam da go pustam sto treba da se stelne :D

Вчера отварам во сликите на телефонот и гледам од 200 останале само 20 ми се избришале, може ли некако да ги вратам ? ... и мислам дека е до полначот бидејки не е оргиналот коа го полнам се шекнува телефонот.

Дечки, ај едно глупо прашање.
Има ли некоја финта да се инсталира WhatsApp на јава телефони?

Zdravo nov sum na forumov i sakam da ve prasam dali moze nekako da se povrzat dva broja na t-mobile. Tatko mi ima postpejd i ima neograniceni minuti i internet. Jas imam broj na pripejd sega dali moze nekako negovite minuti i internet da gi koristam i jas?? Vi blagodaram odnapred :D

Zdravo nov sum na forumov i sakam da ve prasam dali moze nekako da se povrzat dva broja na t-mobile. Tatko mi ima postpejd i ima neograniceni minuti i internet. Jas imam broj na pripejd sega dali moze nekako negovite minuti i internet da gi koristam i jas?? Vi blagodaram odnapred :D
Сменете се со картичките :D Ако можеше така , сите ќе направеа договор за 1 број со неограничени минути и интернет и ќе користеа цела фамилија на една претплата ..

Генијалниот ум на македончето, никогаш не престанува да восхитува...:icon_lol:

Кој е подобар избор ваше мислење Iphone 4s (за 16 000 ден 2-3 месеци работен) или Samsung galaxy s4 mini (17 000 ден од мобилетарите ледиком или мобилекс кој не ми се сигурни)

Кој е подобар избор ваше мислење Iphone 4s (за 16 000 ден 2-3 месеци работен) или Samsung galaxy s4 mini (17 000 ден од мобилетарите ледиком или мобилекс кој не ми се сигурни)
А 4с дека е користен 2-3 месеца сигурен ти е ?
инаку телефонот е стар 3 години

јас на твое место би купил с4 или ноте 2 половен или нешто слично од висока класа андроид
с4 минито е некоја средна класа со малку надувана ценичка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom