Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
afreesms.comНекој?![]()
Апликација за барање музика? ShazamБарам софтвер како Трак ИД за на андроид како да го најдам?
Имам нови модели на флет - рамен кабел ... добра изработка во разни бои ... по 300чеКолку пари е она кабелчето што служи и како полнач и како USB за во ПЦ? Без адаптерот за полнење, за HTC телефон. Ми се поткинува полека па да земам ново.
Кај можам да те најдам и кога? После вторник ќе ти поминам. Ако не на форумов, пиши ми ПП, обавезно ти доаѓам во среда негде.Имам нови модели на флет - рамен кабел ... добра изработка во разни бои ... по 300че
![]()
Сега ќе ти пуштам ПП со инфо ... и кои бои точно ги имамКај можам да те најдам и кога? После вторник ќе ти поминам. Ако не на форумов, пиши ми ПП, обавезно ти доаѓам во среда негде.
Јас имам с4 мини. Не кочи и прави одлични фотографии. Ако зимаш нов разгледај и с3 за иста цена.Дали некој има искуство со Samsung galaxy s4 мини, дали кочи при играње на игри и дали прави добри фотографии ?
ја би еден бел, али една раб ме инересира. колку се кратки/долги? барем 1,2м да бидат.Сега ќе ти пуштам ПП со инфо ... и кои бои точно ги имам
Едит ... од кабливе има
-црн
-бел
-плав
-зелен
-розев
ај у комшии си ми, па сФите заедно кафе и бизнис, бива?Кај можам да те најдам и кога? После вторник ќе ти поминам. Ако не на форумов, пиши ми ПП, обавезно ти доаѓам во среда негде.
Јас имам с4 мини. Не кочи и прави одлични фотографии. Ако зимаш нов разгледај и с3 за иста цена.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Може.А дали можи сите слики, песни, апликации да се префлат на мемориска картичка или само дел од ними ?
има од 1 метро за 300чеја би еден бел, али една раб ме инересира. колку се кратки/долги? барем 1,2м да бидат.
ај у комшии си ми, па сФите заедно кафе и бизнис, бива?![]()