http://support.bell.ca/Mobility/Sma...MINI.how_to_update_the_software_on_my_alcatelIdol 2 mini
Пробај софтверот дали има за надградба .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://support.bell.ca/Mobility/Sma...MINI.how_to_update_the_software_on_my_alcatelIdol 2 mini
Нема, current firmware version: 4.3/010 01Nhttp://support.bell.ca/Mobility/Sma...MINI.how_to_update_the_software_on_my_alcatel
Пробај софтверот дали има за надградба .
Однеси го во мобилара или побарај на нет како се рутира пробај рутирај го телефонот ...Нема, current firmware version: 4.3/010 01N
Xperia E ти е солидна опција за сумата, барем е нова.Планирам да купам мобилен кој ќе го користам како втор телефон т.е кога ќе одам на службен пат.Значајно ми е да има вибер,камера,танго итн.
Сума до која би одвоил е 3500-5000 денари.
Што би можело да се земе најдобро за парите.
Се разбира и половно влегува во игра!
Гледав еден на оглас Sony Xperia Play со 1 година гаранција за 5500 денари.Ме интересира дали подржува андроид 4 чудово или не.
Исто така имам желба и за ХТц сенсатион,па ме интересира и тој како е со апдејти.
Третата опција е LG L5 или L7.Барем се имам уверено дека камерата им е одлична.
Исто така се размислувам и за кинески Самсунг С4.Што ќе кажете за нив?Дали имаат проблеми некакви или си работат најнормално.Значи знам дека не се со 2 гига или квад коре!Прашањето ми е дали имаат проблеми со интернет,слаби батерија и мрежа слично?
Доколку сакаш добар телефон со добра камера не ти препорачувам xperia E камерата не е нешто посебно , кинески и корејски срања т.е копии од самсунг и ајфон никако , доколку сакаш телефонче за ефтини пари со јаки перформанси барај од ZTE Grand X in види како се движат со цените на старо , Xperia J , или Samsung galaxy S plus .Планирам да купам мобилен кој ќе го користам како втор телефон т.е кога ќе одам на службен пат.Значајно ми е да има вибер,камера,танго итн.
Сума до која би одвоил е 3500-5000 денари.
Што би можело да се земе најдобро за парите.
Се разбира и половно влегува во игра!
Гледав еден на оглас Sony Xperia Play со 1 година гаранција за 5500 денари.Ме интересира дали подржува андроид 4 чудово или не.
Исто така имам желба и за ХТц сенсатион,па ме интересира и тој како е со апдејти.
Третата опција е LG L5 или L7.Барем се имам уверено дека камерата им е одлична.
Исто така се размислувам и за кинески Самсунг С4.Што ќе кажете за нив?Дали имаат проблеми некакви или си работат најнормално.Значи знам дека не се со 2 гига или квад коре!Прашањето ми е дали имаат проблеми со интернет,слаби батерија и мрежа слично?
Кинески брендирани компании има многу и имаат прејаки телефони за ефтини пари , а тие кинески корејски реплики на самсунг и ајфон не вредат ни за 500 денари .Ех да бе велиш кинески и корејски срања,а ZTE Grand X чие е![]()
Ма тоа знам ама ZTE е послаб од Хуавеј затоа ЗТЕ не е баш како што мислиш почекај најмалку година дена па ќе правиме муабетКинески брендирани компании има многу и имаат прејаки телефони за ефтини пари , а тие кинески корејски реплики на самсунг и ајфон не вредат ни за 500 денари .
Доколку сакаш добар телефон со добра камера не ти препорачувам xperia E камерата не е нешто посебно , кинески и корејски срања т.е копии од самсунг и ајфон никако , доколку сакаш телефонче за ефтини пари со јаки перформанси барај од ZTE Grand X in види како се движат со цените на старо , Xperia J , или Samsung galaxy S plus .
Xperia play ти е стар модел .
Не знам кој андроид би можел да го ставиш ама мислам дека максимум 4.0.4 не ме фаќај за збор ама слаб телефон е 400мб меморија 512 рам не вреди за парите .Во ред за кинескиве сакав да прашам само искуство.Така да по твој совет дефинитивно ќе ми испаднат од план.
За хпериа Плеј знам дека е стар,но прашањето ми беше каков е со надградби т.е кој би бил последен андроид кој би се корсител на него?
Како и да е ќе проверам некој од овие кои ми ги препорача
Некој?Дечки да прашам нешто, дали уште постојат оние странине на интернет за бесплатни пораки, т.е. да пишеш порака од ПЦ за да му стигне на другиот на мобилен. Знам пред некои 4-5 години ептен беа актуелни, се утепавме од праќање
Ги има уште и колку се безбедни?