Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е подобар избор ваше мислење Iphone 4s (за 16 000 ден 2-3 месеци работен) или Samsung galaxy s4 mini (17 000 ден од мобилетарите ледиком или мобилекс кој не ми се сигурни)
Ајфон е подобро,а не мини с4 да беше СГС4 тоа е друго, работа на вкус.Значи земај ајфон 4s и не се мисли пожелно е со 32 гига ,но и 16 гига ќе брка работа освен ако си љубител за мултимедијални содржини и куп апликации тогаш оди 32 гига.Сепак стар е ајфон 4s и не верувам дека е малку користен можеби е кинезарија ама си знаеш.

Утре идам у Скопје специјално за мобилен телефон да купам, од која продавница би ми го препорачал, разгледав јас по веб страните на продавниците но чудно ми е нешто, во Ледиком 28.900 денари, во Вип 36.000 денари а во Оне 40.000 денари, што е разликата?

Утре идам у Скопје специјално за мобилен телефон да купам, од која продавница би ми го препорачал, разгледав јас по веб страните на продавниците но чудно ми е нешто, во Ледиком 28.900 денари, во Вип 36.000 денари а во Оне 40.000 денари, што е разликата?
http://www.mobelix.com.mk/index.php...ticle&id=273:note-3&catid=2:samsung&Itemid=22

јас од тука ти препорачувам да земеш ... и земај N9005 тој е појак од N9000 и подобар

со опраторите е друго кај нив стојат цените од кога ќе го добијат моделот и така со година две
на нив цените им се донекаде прифатливи ако земеш на договор

imam problem so Galaxy S2 GT_I9100 zaglaven mie vo recovery mode,ne se startuva softverot,se pojavuva sams logoto i si kruzi do beskraj...probuvav da go apdejtiram pa zaglaviv... ako nekoj znae sto treba da napravam neka pise plsss[DOUBLEPOST=1394550894][/DOUBLEPOST]imam problem so Galaxy S2 GT_I9100 zaglaven mie vo recovery mode,ne se startuva softverot,se pojavuva sams logoto i si kruzi do beskraj...probuvav da go apdejtiram pa zaglaviv... ako nekoj znae sto treba da napravam neka pise plsss[DOUBLEPOST=1394551045][/DOUBLEPOST]imam problem so Galaxy S2 GT_I9100 zaglaven mie vo recovery mode,ne se startuva softverot,se pojavuva sams logoto i si kruzi do beskraj...probuvav da go apdejtiram pa zaglaviv... ako nekoj znae sto treba da napravam neka pise plsss[DOUBLEPOST=1394552939][/DOUBLEPOST]imam problem so Galaxy S2 GT_I9100 zaglaven mie vo recovery mode,ne se startuva softverot,se pojavuva sams logoto i si kruzi do beskraj...probuvav da go apdejtiram pa zaglaviv... ako nekoj znae sto treba da napravam neka pise plsss[DOUBLEPOST=1394553013][/DOUBLEPOST]imam problem so Galaxy S2 GT_I9100 zaglaven mie vo recovery mode,ne se startuva softverot,se pojavuva sams logoto i si kruzi do beskraj...probuvav da go apdejtiram pa zaglaviv... ako nekoj znae sto treba da napravam neka pise plsss

Последно уредено:
Каде можам да најдам исти ваков УСБ кабел за с3 и колку е цената ?

31j9PG531NL._SL500_.jpg
[DOUBLEPOST=1394577882][/DOUBLEPOST]Каде можам да најдам исти ваков УСБ кабел за с3 и колку е цената ?

31j9PG531NL._SL500_.jpg

Дали можам на HTC Wildfire да му ставам мак кирлиличен фонт.Има само руски но тоа е различно писмо испоплеткано не можам да се снајдам?[DOUBLEPOST=1394630914][/DOUBLEPOST]2,Како може да се испрати Blackmart од телефон на телефон?

Каде можам да најдам исти ваков УСБ кабел за с3 и колку е цената ?

Сакаш исти ваков оргинален од самсунг? имам останато од galaxy S3 еден фулл оргинал од пакување
или ако сакаш обичен имам флет (сплескани) модели по поефтини цени од оргиналниот од самсунг

ај пиши ПП да не трупаме тука[DOUBLEPOST=1394651201][/DOUBLEPOST]
Дали можам на HTC Wildfire да му ставам мак кирлиличен фонт.Има само руски но тоа е различно писмо испоплеткано не можам да се снајдам?[DOUBLEPOST=1394630914][/DOUBLEPOST]2,Како може да се испрати Blackmart од телефон на телефон?
1. Можеш ако најдеш мк во settings во keyboard ... ако не инсталирај си Jelly bean keyboard и подеси си англиски и македонски
тастатурата е како на iPhone и се менуваат јазиците на глобусчето доле ... подобра тастатура немам сретнато за андроид што има мк поддршка

2. Преку фајл менаџер најди го симнатиот фајл блекмарт и прати го по блутут
или наједноставно од телефонот на кој што сакаш да го инсталираш, оди преку броусерот на гугл пиши blackmart download и симни го директно ... после тоа само инсталирај го и толку

Последно уредено:
Ми треба некаква апликација за да го променам начинот на answer го имав tiny call но не работи како што треба?

Откако беше направен root на HTC Sensation во HTC Sensation XE телефонот работи само на GSM мрежа,односно нема 3G. дали има некое решение за овој проблем? APN сетинзите се во ред.

Ми падна моб у шоља,уште го сушам има надеж или нема?
и иам гаранција за него,ќе можам ли да им го подвалам од коа ќе се исуши со идејата као демек ми се расипал?
фала

Ми падна моб у шоља,уште го сушам има надеж или нема?
и иам гаранција за него,ќе можам ли да им го подвалам од коа ќе се исуши со идејата као демек ми се расипал?
фала

ako e od pred 20godini ke moze da go im go podvalis so taa finta :D,ako e nov,najverojatno ke ima "detektor na vlaga"(lepenka koja detektira vlaga) koe e prvoto neshto sho u servis ke go proverat.

treba da go smenam djekot na mobilniot kaj sto se stavaat slusalkite i me interesira kolku pari ke cini taa popravka?

Луѓе помагајте, сабајлево по грешка ми се заглави сим картичка во слотот. За да ја извадам употребив некои чачкалици и такви срања, откако ја извадив и ставив друга сим телефонот нд чита никаква сим повеќе.... Сеа прашањето ми е дали би можел некако сам да го направам (претставувајќи дека само се искривени некои пинови) или пак да го однесам во мобилара и колку отприлика би ме чинело. Имам Alcatel Idol.... Фала однапред ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom