Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne be, fintata e toa sto softverot za mobilniot ne go priznava samiot mobilen i ne moze em da zema/prima stvari od PC a i ne moze androidot upgrade da praviОд мемориската да вадиш ствари?
поврзи го на пц лизни ја завесата надоле иди на усб конекшн стисно маунт и ќе ти ја отвори мемориската
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4831&idPhone2=4661
ај стручно , кој е подобар во кој дел и зашто..благодарам
Што мора да купуваш? земи нека ти ја скратат твојатаDa ne znae nekoj koga ke donesat Nano Sim carticki vo ONE?
Prasav ja pred mesec ipol mi kazaa vo bliska idnina...
Не одговара флетот затоа ти праи такаНеодамна порачав од интернет флет за самсунг Е250, али кога го местам в телефон, телефонот само вибрира и трепка тастатурата.Порачав уште еден од друг продавач, но и тој ми јавува исто.До телефонот е проблемот или друго?
Инаку со стариот флет телефонот си работи нормално само дава бел екран
Не ти треба лична карта твоја или било која туку само гаранцијата со фискална и апаратотАј ако може помош неодамна купив телефон Alcatel ot 806 од еден човек а тој мобилниот го купил од вип и тој ми ја даде и гаранцијата е сега работата е што изгледа мемориската картичка не ја читае сега сакам да го носам во Вип утре но сакам да прашам дали мене ќе ми побараат лична карта кога ќе ја предадам гаранцијата од тој XxX човекот или нема да ми побараат ај ко може некој да ми каже пошто не сакам да отидам и да направат крадец
![]()
Поврзи го со дата кабел и пробај со пц сјут да ги извадишСтанува збор за NOKIA C2-01
![]()
доби физички удар и сега кога ќе го уклучам екранот е бел со некој црни неправилни кругови.
Прашањето е како да ги извадам податоците (контактите) од меморијата на тел. бидеќи ми ги нема на SIM картичката.