A dali ima sansi podatocite od negovata memorija da gi izvadam nekako.Можеби е софтер, однеси го на сервис
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A dali ima sansi podatocite od negovata memorija da gi izvadam nekako.Можеби е софтер, однеси го на сервис
Неможе да се извадат кога не стартува телефонот, опрости се од податоцитеA dali ima sansi podatocite od negovata memorija da gi izvadam nekako.
aham znaci nikako nema da moze da se povratat.ni broeviteНеможе да се извадат кога не стартува телефонот, опрости се од податоците
Па на пц сјут имаш таму контакти, маркирај ги сите и извади ги во некој фолдер на позадинаTorte Mobil ги отворивсо PC SUITE ,е сега како да ги префрлам на друга sim или да ги складирам.
Телефонот ми е службен и мора да го средам проблемот до понеделник.
Што мора да купуваш? земи нека ти ја скратат твојата
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 18:44 ---
Па по мобилариве, мобеликс сигурен сум дека имаат катер, сигурно имаат и ледикомKaj mozat da mi ja skratat? I dali se bi funkcioniralo kako sto treba?
Што мора да купуваш? земи нека ти ја скратат твојата
Не одговара флетот затоа ти праи така
за кој Е250 ти е ? види под батеријата дали ти е обичен Е250 или Е250i
Ако е обичен Е250 види плочата дали е светло зелена или е темно плава
или ако сакаш да не се замараш сам да купуваш менуваш пиши на ПП ќе ти дадам цена со монтажа кој и да е флет иста цена е
исто така може да ти продадам како сакаш, види па пиши
Не ти треба лична карта твоја или било која туку само гаранцијата со фискална и апаратот
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 18:45 ---
Поврзи го со дата кабел и пробај со пц сјут да ги извадиш
APN/user/pass : vipoperatorМоже некој да ми ги каже сетинзите за MMS и INTERNET од VIP за ANDROID?
Поточно за Sony Xperia Tipo.
Спушти си од play store апликација APN Macedonia имаш опција за секој оператор стискаш само на името на операторот и ти ги мести сетинзите за интернет и mms.Може некој да ми ги каже сетинзите за MMS и INTERNET од VIP за ANDROID?
Поточно за Sony Xperia Tipo.
Декодирање, мора да го однесеш во некоја мобилараmi treba mrezen kod za alkatel 808,bese od Vip stavam karticka od T-mobile.pomognete ako mzete.Fala!
ne e isplatlivoДекодирање, мора да го однесеш во некоја мобилара
Џабе нема ни код бабеne e isplatlivo