Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Средив, му дадов hard reset.. сега засега, функционира се. Благодарност :)

Од мемориската да вадиш ствари?
поврзи го на пц лизни ја завесата надоле иди на усб конекшн стисно маунт и ќе ти ја отвори мемориската
Ne be, fintata e toa sto softverot za mobilniot ne go priznava samiot mobilen i ne moze em da zema/prima stvari od PC a i ne moze androidot upgrade da pravi

Ни Mиро ни OT-995, ги нема ни во One ни во Vip.
Едните викаат незнаеме дали воопшто ќе дојдат, другите немале точна информација кгоа ќе стигнат.
А таман собрав пари. :icon_lol:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4831&idPhone2=4661

ај стручно , кој е подобар во кој дел и зашто.. :) благодарам

Икспериата земи ја подобро, алкател не ги бива кој што сака нека каже, колку и да има јаки спецификации на папир ... не е тоа тоа

иако има послаби карактеристики сепак е сони, бренд, поддршка, квалитет итн
не е се до спецификациите

имам x8 xperia,денес уклучив мобиле сурф тарифа, ми стигна порака се убаво, уклучив дата енаблед тоа и нејќе сега да се конектира никако. Кога барам Network Operator ми дава еррор. Помош?

Имам Vip Droid xl или Alcatel OT 991 како сакате ... да прашам некој по упатен , телефонов има малце меморија , како може да му зголемам меморија и дали тоа го прави некој по сервисиве , читав нешто низ интернетов рут незнам што ама не сум доволно информиран па кој може да ми одговори нека повели , фала :)

Најпрво треба да се направи рут. Потоа да се партиционира картчката и да се инсталира link2sd за апликациите да ти ги носи на сд картичката пошто на меморијата од телефонот немаш место. Или види по форумива научи како сам да го направиш или оди на сервисер ако не ти фаќа око. Важно има решение за тој проблем.

sent via alcatel995&tapatalk

Dali mozhe da si ja vratam postarata verzija na Android 2.3.4 na Xperia Neo... mi se updatira sam na 4.0.4 i pochna da mi secka da mi se ukochuva na izvesno vreme?

Неодамна порачав од интернет флет за самсунг Е250, али кога го местам в телефон, телефонот само вибрира и трепка тастатурата.Порачав уште еден од друг продавач, но и тој ми јавува исто.До телефонот е проблемот или друго?
Инаку со стариот флет телефонот си работи нормално само дава бел екран

Ај ако може помош неодамна купив телефон Alcatel ot 806 од еден човек а тој мобилниот го купил од вип и тој ми ја даде и гаранцијата е сега работата е што изгледа мемориската картичка не ја чита :( е сега сакам да го носам во Вип утре но сакам да прашам дали мене ќе ми побараат лична карта кога ќе ја предадам гаранцијата од тој XxX човекот или нема да ми побараат ај ко може некој да ми каже пошто не сакам да отидам и да направат крадец :D

Станува збор за NOKIA C2-01
Nokia-C2-01.jpg

доби физички удар и сега кога ќе го уклучам екранот е бел со некој црни неправилни кругови.
Прашањето е како да ги извадам податоците (контактите) од меморијата на тел. бидеќи ми ги нема на SIM картичката.

Da ne znae nekoj koga ke donesat Nano Sim carticki vo ONE?

Prasav ja pred mesec ipol mi kazaa vo bliska idnina...
Што мора да купуваш? земи нека ти ја скратат твојата
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 18:44 ---
Неодамна порачав од интернет флет за самсунг Е250, али кога го местам в телефон, телефонот само вибрира и трепка тастатурата.Порачав уште еден од друг продавач, но и тој ми јавува исто.До телефонот е проблемот или друго?
Инаку со стариот флет телефонот си работи нормално само дава бел екран
Не одговара флетот затоа ти праи така
за кој Е250 ти е ? види под батеријата дали ти е обичен Е250 или Е250i
Ако е обичен Е250 види плочата дали е светло зелена или е темно плава
или ако сакаш да не се замараш сам да купуваш менуваш пиши на ПП ќе ти дадам цена со монтажа кој и да е флет иста цена е
исто така може да ти продадам како сакаш, види па пиши
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 18:44 ---
Ај ако може помош неодамна купив телефон Alcatel ot 806 од еден човек а тој мобилниот го купил од вип и тој ми ја даде и гаранцијата е сега работата е што изгледа мемориската картичка не ја чита :( е сега сакам да го носам во Вип утре но сакам да прашам дали мене ќе ми побараат лична карта кога ќе ја предадам гаранцијата од тој XxX човекот или нема да ми побараат ај ко може некој да ми каже пошто не сакам да отидам и да направат крадец :D
Не ти треба лична карта твоја или било која туку само гаранцијата со фискална и апаратот
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 18:45 ---
Станува збор за NOKIA C2-01
Nokia-C2-01.jpg

доби физички удар и сега кога ќе го уклучам екранот е бел со некој црни неправилни кругови.
Прашањето е како да ги извадам податоците (контактите) од меморијата на тел. бидеќи ми ги нема на SIM картичката.
Поврзи го со дата кабел и пробај со пц сјут да ги извадиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom