Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може некако сликата шо ќе ја стам за Walpaper на телефонов да ми е на цел екран? Зборвам за Nokia N96...

Мислам дека не, бар на N95 не може. Само темите се шират низ цел дисплеј, валјпејперите не.

ne znam dali e za tuka ali pak ke prasam
sakam da si zemam iPhone od eden dr no zaebava kartickata ne cita karticki a se si raboti i prethodno pred 3.1.3 ovoj update rabotese care..?

Најверојатно телефонот е кодиран, нема чаре додека не излезе 4.0 фирмвер па и тогаш не е сигурно, зависи од луѓето што работат на пробивање на заштитата.

а... не работи ни на ти мобајл картички?

Најверојатно телефонот е кодиран, нема чаре додека не излезе 4.0 фирмвер па и тогаш не е сигурно, зависи од луѓето што работат на пробивање на заштитата.

а... не работи ни на ти мобајл картички?

Na t-mob ne.. a dr ne sum probaL
znaci nema sansi a.?
a ponov firmver od 3.1.3 nema a>?

Да се разбереме убаво, телефонот е купен до Ти-Мобајл македонија и неќе ни да прочита ни картичка од тој оператор?

Стварно ја затвориле Alpha Copy дистрибутерот на Нокиа во Македонија?

Стара вест, сега официјален сервис е Радио Нет - позади бисер се наоѓаат. Но колку што разбрав и пробав да соработувам со нив ни биле само сервис, немале резрвни делови т.е. не се официјално застапништво и дистрибутери за нокиа резервни делови. Што значи моментално сме инвалидизирани со оригинални маски, оригинални батерии, оригинални полначи и се останато со исклучок на сервис опремата како конектори, екрани и сл.

kade u sk da otidam za lizgac na sony ericc.. w 595 u kumanovo nema nigde, pomagajte :)))

Ај убаво провери во Digico. Во случај ако немаат, нека контактира газдата со Алфа Мобил :) ќе ти завршиме работа без да доаѓаш во Скопје.

Имам т-мобиле г2 тач...
Во долен десен агол имам мал проблем со тачов. Во нормална работа не се осеќат ама при пишење на тастатура имам проблем со пишење на П, Л и стегање на бек копчево...
Некој идеа?

Имам т-мобиле г2 тач...
Во долен десен агол имам мал проблем со тачов. Во нормална работа не се осеќат ама при пишење на тастатура имам проблем со пишење на П, Л и стегање на бек копчево...
Некој идеа?

Си пробал со калибрирање на тачот ?

Хеелппп!!!! SAMSUNG GT-S7070 ili BLACKBERRY CURVE 8520!!???

Хеелппп!!!! SAMSUNG GT-S7070 ili BLACKBERRY CURVE 8520!!???

Јас би рекол блекберито.

Сепак има појак процесор, има Вајфај, повеќе меморија и лимит за меморија, а и блекбери си е блекбери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom