Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ај помогнетеми во избор некој од овие телефони: nokia n95, nokia n82, nokia n79, nokia n73 оргинални. Поздрав.
Според мене, најбоље да си земеш n82 јас имав таков и се каам што го продадов... еден од најдобрите телефони до сеа шо сум го имал...

ај помогнетеми во избор некој од овие телефони: nokia n95, nokia n82, nokia n79, nokia n73 оргинални. Поздрав.

Дефинитивно N82 во секој поглед, најдобра камера + ксенон блиц

Ќе се цитирам :)

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...

за телефоните со тач - секој си има посебен метод за форматирање, кој модел поточно?

Црна маска за в880и??? цена со монтажа/без монтажа???

Дали овој модел се продава сеуште и која е моменталната цена?
Препорачајте ми некој модел на мобилен до 15.000 денари со солидна камера, звук, меморија...

Имам LG KU990 Viewty
Го конектирав на интернет преку компјутер и најверојатно сам си симнал апдејти и сега не сака ни да се уклучи, го носев во една мобилара, не можат да го поврзат на компјутер.
Чаре?
Кај да го носам на поправка?

Dali znae nekoj kolku e sega Nokia N95 8gb. skroz nov ??

Многу тешко се наоѓа, и да го најдеш ќе го најдеш по застаната стара цена од пред година ипол а тоа е 250евра.

Хмм,ќе знае ли некој да ми препорача телефон со овие опции: Wi-fi, 3.5 mpixl camera, touch screen,Mp3,Bt и др. Со цена до 12.000 негде. Ве молам. Треба да зиамам нов тел. а не знам каков.

Хмм,ќе знае ли некој да ми препорача телефон со овие опции: Wi-fi, 3.5 mpixl camera, touch screen,Mp3,Bt и др. Со цена до 12.000 негде. Ве молам. Треба да зиамам нов тел. а не знам каков.
Нокиа 5800 и поевтино ќе те фати плус... =)

Со овие зборови само што го опиша Nokia 5800 XpressMusic :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom