Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
имам w705 и коа ке уклучам wi-fi некои програми со користат интернет ми бараат да внесам нешо NAME и APN.
a подржана ми е опцијата за локална конекција но сепак не можам да се конектирам ... нешо чаре помош
а некои апликации како на пример апликацијава што влегува директно во ФејсБук ок си работи.
Вакви работи ми се случуваат од како го ресетирав мобилниот

имам проблем со мрежата на телефонов ( самсунг с7350) .. од време на време мрежата се губи. Што може да биде проблемов ??

имам проблем со мрежата на телефонов ( самсунг с7350) .. од време на време мрежата се губи. Што може да биде проблемов ??

Да не ти е уклучено на 3G мрежа т.е. dual mode ? види подеси само на GSM :smir:

Иам Нокиа е66, го апдејтирав од официјалниот сајт на Нокиа!
Е сеа не знам не забележа ама мислам дека одма после тоа ми се појави некое црнко на екрано. Беше ситна точка дури незабележителна, ама сеа по малку се шири. Не е правилна точка туку се шири како измрчкано нешо!
Да е гребан не е гребан или па да ми е паднал или нешо слично.
Ја питам дали ми е тоа од апдејто или од нешо друго, и ако е апдејто решение некое ако може да ме советувате!

Фала одпозади, тс. Однапред!:smir:

Nckia N98

Вреди ли 4000 кинесково бе?
Се има у него мамата,освен квалитет најверојатно.

10268698-nokia-n98.jpg

шо му стана на ова мобилниот неможам никаде да се јавам ми кажва network rejected и пораки не сака да праќа а интернетот го отвара.

шо мобилен? пробај исклучиго и пак уклучи го и види дали ке те драпа

шо му стана на ова мобилниот неможам никаде да се јавам ми кажва network rejected и пораки не сака да праќа а интернетот го отвара.

Друже пишувајте што телефон имате :) да не погаѓаме ... али пробај секако рестарт или со друг сим пробај ... ако си на вип и сл. може мрежата да ти паѓа итн итн ... објасни подетално

Иам Нокиа е66, го апдејтирав од официјалниот сајт на Нокиа!
Е сеа не знам не забележа ама мислам дека одма после тоа ми се појави некое црнко на екрано. Беше ситна точка дури незабележителна, ама сеа по малку се шири. Не е правилна точка туку се шири како измрчкано нешо!
Да е гребан не е гребан или па да ми е паднал или нешо слично.
Ја питам дали ми е тоа од апдејто или од нешо друго, и ако е апдејто решение некое ако може да ме советувате!

Фала одпозади, тс. Однапред!:smir:

Помош помош!!!

Друже пишувајте што телефон имате :) да не погаѓаме ... али пробај секако рестарт или со друг сим пробај ... ако си на вип и сл. може мрежата да ти паѓа итн итн ... објасни подетално
го исклучив и пак го вклучив и се среди....фала:smir:

Помош помош!!!

Друже проблемов твој нема врска со софтвер ... тоа ти е притиснат екранот најверојатно ... дур не се види неможе да ти каже никој ... претпоставувам претходно си имал друга тема/позадина после апдејт се сменила и си го приметил

Друже проблемов твој нема врска со софтвер ... тоа ти е притиснат екранот најверојатно ... дур не се види неможе да ти каже никој ... претпоставувам претходно си имал друга тема/позадина после апдејт се сменила и си го приметил

И ја се мислам на тоа, ама не се секавам да ми е паднал или па нешто слично, не го носам у џеп, стварно не ми е јасно!
Може да се ти внуците, аха дечишта!

Фала Торте, него решение вака од ракав некое и колку пари кошта?

И ја се мислам на тоа, ама не се секавам да ми е паднал или па нешто слично, не го носам у џеп, стварно не ми е јасно!
Може да се ти внуците, аха дечишта!

Фала Торте, него решение вака од ракав некое и колку пари кошта?

Решение само нов екран флеки и остали ствари на екран не се пеглаат

вака...од t-mobile преку бизнис некоја тарифа нарачав Sony Ericsson W595i али добив само 595...кај 595I у каталогот пишуваше дека работи и без t-mobile картица али овој шо го добив коа ставам космофон картица вика insert correct SIM така нешо...да се бунам има чаре у т-мобиле или да идам да го декодорам...и колку би коштало тоа?

вака...од t-mobile преку бизнис некоја тарифа нарачав Sony Ericsson W595i али добив само 595...кај 595I у каталогот пишуваше дека работи и без t-mobile картица али овој шо го добив коа ставам космофон картица вика insert correct SIM така нешо...да се бунам има чаре у т-мобиле или да идам да го декодорам...и колку би коштало тоа?

Друже тоа W595i значи дека е за наш пазар (европски итн) за кинески пазар има W595c ... а тоа па нема врска со кодирањето, ако е кодиран тоа е ќе мора да го декодираш иначе да се буниш џабе :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom