Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А чисто информативно за Xperia M? Има ли некој проблем со овој телефон? Јас користам таков од август наваму(поклон) и немам проблеми, ме интересира дали кај сите е така.
Претходно имав Алкател ОТ 916 и имав доста маки со него и со рам меморија многу кочеше и често се расипуваше слушалката. Овој сега c1905 ми е одличен, побрз, повеќе рам, можам разноразни апликации да инсталирам и да не се замарам уште колку рам има на располагање, пушта 720p HD филмови/серии со mxplayer, камера одлична, се е нај нај.
За Е и Е1 веќе двајца мои блиски имаат и имаат секакви проблеми со нив, им се гаси на почеток/сред разговор, блокира...
Па подобар е М каде каде ... Е1 е дефинитивно најлошиот сони од последно време

Едно големо НЕ
Зошто е многу проблематичен уште кога е нов

Веќе го купив,го имам од саботата..И колку отприлика држат батерија?Од неделата сабајле го наполнив 100%,вечерва има 55% батерија,значи некои 50-55 саата треба да издржи..Али го чепкам,го разгледувам онака појако..

Веќе го купив,го имам од саботата..И колку отприлика држат батерија?Од неделата сабајле го наполнив 100%,вечерва има 55% батерија,значи некои 50-55 саата треба да издржи..Али го чепкам,го разгледувам онака појако..
1-2 дена зависи како ќе го користиш ... имаат чести рестартирања, блокирања, гасење и слично и премногу одат на сервис

Акo гo рутирaм телефoнoт, дaли ке ги имaм oфицијaлните aпдејти?

Акo гo рутирaм телефoнoт, дaли ке ги имaм oфицијaлните aпдејти?
Да, ќе ги имаш, но со апдејтот ќе мора пак да го рутираш зошто ќе го избрише root access. Ако ти е рутиран и имаш инсталирано custom ром и рикавери, тогаш нема да добиеш официјален апдејт.

Последно уредено:
Koj e najlesniot nacin da root-iram lg g3 po moznost bez kompjuter... Probav so tower root i stump root no ne moze...

Може некој да ми препорача добра фотрола за S4 i9500 што може да се најде во Скопје?

дечки го избришав Вибер од телефонов Леново А60+ порано а си работеше како што треба и сега кога го инсталирав пак не се уклучува ?? Андроид 2.3.6
некој - помош, сугестија???

дечки го избришав Вибер од телефонов Леново А60+ порано а си работеше како што треба и сега кога го инсталирав пак не се уклучува ?? Андроид 2.3.6

Најди постара верзија за тој андроид. Најновата мислам не може, бара Андроид 4, така некако беше, не се сеќавам точно.

Најди постара верзија за тој андроид. Најновата мислам не може, бара Андроид 4, така некако беше, не се сеќавам точно.

а каде да најдам стара верзија на Вибер?
на маркетов само најнова има :)

Барај по Google за вибер за верзија 2.3.6 apk.viber и че најдеш јас така му направив на братучед ми .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Еве линк друже, само шти го правев истото на xperia X8 :)

https://support.viber.com/customer/portal/articles/1420821-notice-viber-2-1-and-older-

Фала на сите, успешно инсталирав постара верзија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom