Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sum ni razmisluval za prodazba poso sea novite se 13 000. A kolku ni mu zel :)
Ako daes 11 nosi :D

Хахаха 11390ден е во АМЦ и тоа новиот модел Нео така да ке треба уште подоле да идеш али сигурно ке земеш повеќе него да идеш директно во мобилара....Размисли ;)

Decki da ve prasam dali nekoj od vas na forumov iskustvo so ovie kineskive telefoni sto se prodavaat vo anhoch, sakam da mu kupam na brat mi od ovie DOOGEE Voyager2 DG300 , pa me interesira dali nekoj ima nekoe iskustvo so niv i slicno? Da ne imat nekoj problem so konekcija na google market ili nesto slicno , fal za pomosta , kako i sekogas pozdrav do site forumdzii na kajgana :)

Decki da ve prasam dali nekoj od vas na forumov iskustvo so ovie kineskive telefoni sto se prodavaat vo anhoch, sakam da mu kupam na brat mi od ovie DOOGEE Voyager2 DG300 , pa me interesira dali nekoj ima nekoe iskustvo so niv i slicno? Da ne imat nekoj problem so konekcija na google market ili nesto slicno , fal za pomosta , kako i sekogas pozdrav do site forumdzii na kajgana :)

Добри си се, си ја вршат работата, брзи се. Немаат проблеми (пример со маркет) затоа што не се кинески копии од други телефони туку си се ОРИГИНАЛ кинески :)

Минусот е во тоа што се некоја непозната марка и за нив имаш многу мала (накај никаква) поддршка од интернетов, пример за custom roms, сетинзи, твикови и слично. Тешко ќе најдеш нешто такво за нив, а и ако се зезне нешто, тешко некој дел да најдеш.

Добри си се, си ја вршат работата, брзи се. Немаат проблеми (пример со маркет) затоа што не се кинески копии од други телефони туку си се ОРИГИНАЛ кинески :)

Минусот е во тоа што се некоја непозната марка и за нив имаш многу мала (накај никаква) поддршка од интернетов, пример за custom roms, сетинзи, твикови и слично. Тешко ќе најдеш нешто такво за нив, а и ако се зезне нешто, тешко некој дел да најдеш.
Fala mnogu druze , me interesirase da ne imam nekoi komplikacii so download na apps od marketot ili nesto slicno, nemu mu trebat za igrici viber i face, samo toa go slusam po cel den, uste ednas fala za infoto, p.s si koristil neoki od ovie nekogas ili poznavas nekojs to korosti?
puno poz.

Fala mnogu druze , me interesirase da ne imam nekoi komplikacii so download na apps od marketot ili nesto slicno, nemu mu trebat za igrici viber i face, samo toa go slusam po cel den, uste ednas fala za infoto, p.s si koristil neoki od ovie nekogas ili poznavas nekojs to korosti?
puno poz.
Пред да купиш пиши колкава е цената па ќе ви предложиме подобри елефони за таа цена ?

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Поарно купи му тостер или пегла, поише ќе му се најде.

Ќе си брка работа телефонот. Камерата му е лоша ама генерално за таа цена нема подобро. Ако сакаш поефтино да ти се фати со тоа што немаш гаранција (во суштина имаш ама треба да плаќаш за да им го доставиш до Кина) и треба да го чекаш, можеш да го нарачаш од овде http://www.fasttech.com/products/0/10007868/1893500-doogee-voyager-2-dg310-5-0-inch-ips-quad-core-1

проверен сајт, баш се професионалци и рачунај можеби ќе треба да платиш + максимум 1000 денари за ДДВ и поштарини а можеби нема да платиш ич

Пред да купиш пиши колкава е цената па ќе ви предложиме подобри елефони за таа цена ?

Sent from my iPad 3 using Tapatalk
Vo nahoch se 5800 mkd[DOUBLEPOST=1416184460][/DOUBLEPOST]
Ќе си брка работа телефонот. Камерата му е лоша ама генерално за таа цена нема подобро. Ако сакаш поефтино да ти се фати со тоа што немаш гаранција (во суштина имаш ама треба да плаќаш за да им го доставиш до Кина) и треба да го чекаш, можеш да го нарачаш од овде http://www.fasttech.com/products/0/10007868/1893500-doogee-voyager-2-dg310-5-0-inch-ips-quad-core-1

проверен сајт, баш се професионалци и рачунај можеби ќе треба да платиш + максимум 1000 денари за ДДВ и поштарини а можеби нема да платиш ич
Da znam , samo napaten sum so onlajn kupuvanje tri pati me gorat i znaes sega i od ladna voda begam :) , uste ednas fala mnogy prijatele imas pivo za ova ako nekogas se sretneme :), mislam deka ke mu zemam od ovie od anhoch pa ke vidime ..... fingers crossed neli ;) , puno pozdrav pak fala za spodelba na info.[DOUBLEPOST=1416185467][/DOUBLEPOST]
Поарно купи му тостер или пегла, поише ќе му се најде.
Ke se izgore i so toa i so toa ;)

Последно уредено:
Од денес до среда во Нептун
Samsung Galaxy S3 NEO за 11.000 денари

Едно големо НЕ
Зошто е многу проблематичен уште кога е нов
А чисто информативно за Xperia M? Има ли некој проблем со овој телефон? Јас користам таков од август наваму(поклон) и немам проблеми, ме интересира дали кај сите е така.
Претходно имав Алкател ОТ 916 и имав доста маки со него и со рам меморија многу кочеше и често се расипуваше слушалката. Овој сега c1905 ми е одличен, побрз, повеќе рам, можам разноразни апликации да инсталирам и да не се замарам уште колку рам има на располагање, пушта 720p HD филмови/серии со mxplayer, камера одлична, се е нај нај.
За Е и Е1 веќе двајца мои блиски имаат и имаат секакви проблеми со нив, им се гаси на почеток/сред разговор, блокира...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom