- Член од
- 17 февруари 2008
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 0
Здраво! Се мислам помеѓу Sony xperia m и Samsung galaxy trend plus од ВИП. Иста цена се на М претплата 6000 ден. Кој е подобар според вас?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Xperia M.Здраво! Се мислам помеѓу Sony xperia m и Samsung galaxy trend plus од ВИП. Иста цена се на М претплата 6000 ден. Кој е подобар според вас?
Слични се.Двата имаат по 2 гига рам и 16 гига внатрешна.дали некој има sony xperia z1, како е задоволен со перформанси и батерија, и како стои овој телефон во однос на нексус 5
Нешто слично по големина на HTC Desire X, ама со подобри перформанси ?![]()
Имаш Note 3 и искористеност на рамот ти е 95 % ?? Не е можно. Рестартирај го телефонот. Исчисти го кешот со кеш клинер (симни го од play store) и сигурно имаш многу отворени апликации т.е работат во позадина. Влези во App manager и стопирај се што мислиш дека не ти треба во моментот. Внимавај само да не исклучиш некоја системска. Држи го home копчето и свајпни ги сите отворени прозорци, па после со истата процедура влези во Ram manager и стисни Clear memory. Пробај ги овие ствари.Ми кочи многу телефонов,не знам што му е...симнував некои глупости,но ги избришав,ама ми покажува дека рамот е 95% зафатен,на она clean master,го чистам ама џабе..избришав по некоја апликација,ама ништо...се работи за Ноте 3ка,така да не би требало да кочи ниту да е преполн,бидејќи немам ништо посебно во него..
3 месеци го имам,16 игри и уште толку апликации,вакво нешто не ми се има случено,а камоли да ми кочи.Мавај фактори ресет најарно.Ми кочи многу телефонов,не знам што му е...симнував некои глупости,но ги избришав,ама ми покажува дека рамот е 95% зафатен,на она clean master,го чистам ама џабе..избришав по некоја апликација,ама ништо...се работи за Ноте 3ка,така да не би требало да кочи ниту да е преполн,бидејќи немам ништо посебно во него..
Добар телефон само мислам дека нема апдејти за него (заглавен е на првиот виндовс 8)!шо мислите за самсунг атив с
Sent from my ST26i using Tapatalk
3 месеци го имам,16 игри и уште толку апликации,вакво нешто не ми се има случено,а камоли да ми кочи.Мавај фактори ресет најарно.
И види искл ГПС барем,бриши дата и кеш од апликациите кој не ти требаат посебно од броусверот.
Исто така мавај му дисејбл на апликациите од телефонот има еден куп непотребни.
Sent from Note 3 using Tapatalk