Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае колку чини 1 Nokia Lumia од новите што се со 41.5 MP Camera ??
Зборувам за во МК цена дали знаете,и дали ги има кај нас ако не кажете ми цена за во Европскиве Држави....
Vo Ledikom i vo Mobelix Nokia Lumia 920 ti e 19.700 a Nokia Lumia 1020 41 MP ti e 27.800

Последно уредено:
Барам совет од членовите што се разбираат од мобилни телефони и како одат ценовно, ми нудат С3 супер е сочуван,ама полнач нема, има само за во автомобил, колку да му дадам пари?

Ме интересира во која мобилара препорачувате (или некој на форумов ако има мобилара или работи нешто такво) да се обратам за поправка на Sony Xperia J.
Екранот е скршен...

Колку да очекувам поправката да ме кошта?

Фала

Еј сега на овие новиве има и такви финти! Сега што купивме скоро фиксен и вика дека можеш да пратиш СМС-пораки кон други компатибилни телефонски апарати. А да не зборам за некои ептен усовршени телефони ... Сепак мислам дека не функционира тоа да пренасочуваш пораки!

А па мене ме интересира ептен, точно ли е тоа што викаат дека можело да се подеси телефон да те информира кога наближува полиција? Еден другар вика можело, на Nokia3310 се одело таму во некои Closed User Groups и се пишувало 000000, и пред да дојдеш до полицијата, ти титкал телефонот!

А па ако си ставел 666, пораките биле бесплатни!
Vo Ledikom i vo Mobelix Nokia Lumia 920 ti e 19.700 a Nokia Lumia 1020 41 MP ti e 27.800
Ok фала ти мн... а каде е тоа Ледиком и Мобилекс ?? и 29.000 Ден или ?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Od Germanija mi donesoa Nexus 5, telefonot si e odlicen so performansi ama ne sum zadovolen so traenjeto na baterijata. E sega sakam da zemam Lg G2 ili Sony Xperia Z1. Kade mozam da najdam i kolku pari se?

Zdravo! Dali znae nekoj da mi kaze kako da dekodiram HTC Sensation Z710e? Mi raboti samo so tmobile karticka a sakam da mu stavam od One! pozdrav

Zdravo! Dali znae nekoj da mi kaze kako da dekodiram HTC Sensation Z710e? Mi raboti samo so tmobile karticka a sakam da mu stavam od One! pozdrav
Однеси го во некоја мобилара ќе ти го одкодираат , ама нема да ти важи гаранцијата повеќе .

Ok фала ти мн... а каде е тоа Ледиком и Мобилекс ?? и 29.000 Ден или ?
Od Germanija mi donesoa Nexus 5, telefonot si e odlicen so performansi ama ne sum zadovolen so traenjeto na baterijata. E sega sakam da zemam Lg G2 ili Sony Xperia Z1. Kade mozam da najdam i kolku pari se?
Black Wanderer,во Скопје се наоѓаат.Ледиком во Чаир,а Мобеликс во Кисела вода ако не се лажам.
Повелете линкови.

http://ledikom.mk/mobilni.php

http://mobelix.com.mk/

риокита7 види си .

Барам совет од членовите што се разбираат од мобилни телефони и како одат ценовно, ми нудат С3 супер е сочуван,ама полнач нема, има само за во автомобил, колку да му дадам пари?
Види ја лајсната дали е добро сочувана, зошто таа е комплетна сосе екранот и тачот се е залепено

ако е сочуван супер максимум 200 евра, па полнач ќе си купиш[DOUBLEPOST=1393009030][/DOUBLEPOST]
Ме интересира во која мобилара препорачувате (или некој на форумов ако има мобилара или работи нешто такво) да се обратам за поправка на Sony Xperia J.
Екранот е скршен...

Колку да очекувам поправката да ме кошта?

Фала
Екранот внатрешно не дава слика? тачот горе стаклото е здраво?
или и двете се скршени

имам јас еден Xperia J со расипана плоча ... па ќе ти дадам добра цена
останатите делови се оргинални фабрички од телефонот

пиши ПП[DOUBLEPOST=1393009064][/DOUBLEPOST]
Имаш ПП

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Или може да е дубајски и не ќе може да работи на ViP оператор ,значи провери го дали работи и на ВИП оператор значи добро е,а ако не, дубајски е (не е оригинал за европски пазар) .

Последно уредено:
Пиши од кој град си па ќе ти каже некој од истиот град кај има мобилари за да го однесеш.
Vo skopje kade ima? I do kolku pari bi cinelo? Ne mislam da davam poveke od 500 den za dekodiranje!!! (telefonot mi go cenat 100 evra i ne mi se isplakja mn pari da davam )[DOUBLEPOST=1393035400][/DOUBLEPOST]
Пиши од кој град си па ќе ти каже некој од истиот град кај има мобилари за да го однесеш.
Vo skopje kade ima? I do kolku pari bi cinelo? Ne mislam da davam poveke od 500 den za dekodiranje!!! (telefonot mi go cenat 100 evra i ne mi se isplakja mn pari da davam )

Последно уредено:

Сите батерии се исти на андроидов, зависи што ти тече во позадина, светло и остало. Сите батерии се трошат брзо.

Него, симнав blackmart, дај кажете некоја јака апликација? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom