Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мислење за LEDICOM? Гледам на страната имаат ептен поефтини цени од мобилните оператори... Конкретно сум заинтересиран за Samsung Note III, во т-мобајл е 40 000, во ледиком 30 000.. некако не ми штима. Преваранти се?
Најдобра алтернатива за мобилари поточно за нови телефони ти се мобеликс и ледиком ... нема конкуренција за нови телефони кога се тие во прашање
Еве ти цена од мобеликс ... од таму имам купено неколку телефони и сите им се во оргиналното пакување со оргинална опрема
http://mobelix.com.mk/index.php?opt...ticle&id=245:note-3&catid=2:samsung&Itemid=22

Земав Sony Xperia Miro , но неможам да се снајдам да ги најдам опциите за резолуции на камерата некој да не случајно знае ? :)

Не знам дали е баш за тука прашањето, не најдов соодветна тема, па ако треба нека се премести. Ме интересира каде можам да најдам футрола за Нексус 5 во Скопје, под футрола подразбирам гума (силиконска беше мислам ). Бев во неколку мобилари но никаде не најдов... Предност ми имаат мобилари од Карпош/Тафталиџе :D

Не знам дали е баш за тука прашањето, не најдов соодветна тема, па ако треба нека се премести. Ме интересира каде можам да најдам футрола за Нексус 5 во Скопје, под футрола подразбирам гума (силиконска беше мислам ). Бев во неколку мобилари но никаде не најдов... Предност ми имаат мобилари од Карпош/Тафталиџе :D

Имаме кај нас - карши Универзална Сала (позади кафичот Броз). 077908080

Земав Sony Xperia Miro , но неможам да се снајдам да ги најдам опциите за резолуции на камерата некој да не случајно знае ? :)
Вклучуваш камера, трето копче на допир, и ти ги дава опциите, во која и таа за резолуција на сликата.

Вклучуваш камера, трето копче на допир, и ти ги дава опциите, во која и таа за резолуција на сликата.
Пишува само resolutions 5:4 5 MP , 16:9 3MP не пишува резолуција како на пример 1280x1024 :confused:

Пишува само resolutions 5:4 5 MP , 16:9 3MP не пишува резолуција како на пример 1280x1024 :confused:
Тоа ти е фактички 1.3 MP. Дури и моето tipo, кое има послаба камера од miro-то не дава таква резолуција.

in4tNHr.png

апликации каде да најдам за иос 4.1, бидејќи на апп сторе сите се за 5+
конкретно ме занима за фб.

Имам еден Lg l4 2, е сеа кога ќе се уклучам дома на вифи има интернет многу кратко и потоа снемува и на лаптоп и на мобилен. После ако го ресетирам рутерот интернетот си тера на компјутер без проблем и пак ако се уклучам од телефон го снемува .
Што му е проблемот?

Откако го декодирав мојот Htc sensation кој работеше само на вип мрежа сега имам проблем со 3г-то, не ми функционира.работи само на 2г, а се префрлив на ONE само заради тоа што во понудата имам 3 гига интернет.дали некој знае дали има некое решение за овој проблем?

Откако го декодирав мојот Htc sensation кој работеше само на вип мрежа сега имам проблем со 3г-то, не ми функционира.работи само на 2г, а се префрлив на ONE само заради тоа што во понудата имам 3 гига интернет.дали некој знае дали има некое решение за овој проблем?
А ги намести ли APN (интернет) сетинзите за мрежата на ONE ?? Некогаш бара менуелно да се внесат. Види тука.
Исто така види во Settings/Mobile networks/Network mode да не ти е телефонот наместен само на 2G мрежа. :)

Се е наместено како што треба.Пробав сто пати ама џабе.Во Settings/Mobile networks/Network кога ќе го наместам на WCDMA only,односно 3Г,нема мрежа воопшто.Пробано со истата картица на друг телефон 3Г-то си работи супер, значи до телефонот е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom