Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Па зашто не прават мобилни на кои не се вади камерата? Или микрофонот? Или екранот?

Затоа што нема потреба да се вади.

:) не се разбираме ... ако нема потреба да се вади батеријата, тогаш зошто кај некои тел се вади ...

Ме интересира која е разликата помеѓу Samsung N9000 Galaxy Note 3 и Samsung N9005 Galaxy Note 3? Како што заприметив иста цена се, се исто ама што е разликата....??

N9005 има Snapdragon 800 процесор 2.3 гигахерци,а N9000 (што лично јас го поседувам) има Exynos Octa 1.9 + 1.3 гигахерци.
Мојот одлично работи,нема никакви проблеми.Тој што го сакаш земи го,велат дека N9005 е подобар но не е баш така,исти се.Види на јутуб барај споредби N9005 vs N9000,нема разлики,плус N9000 вади подобри резултати на бенчмарк и има за нијанса повеќе меморија.

имам алкател 985 и барам некоја опција за screenshot, апликацииве за скриншот ми бараат рутирање на ОС
чаре ?

:) не се разбираме ... ако нема потреба да се вади батеријата, тогаш зошто кај некои тел се вади ...

Инфериорен дизајн. Исто како што кај некои коли се вади саух рачно.

Тука ќе прашам, маскава за Note 3 кај може да се најде низ државава?
XSpxaLT.jpg

http://tocka.com.mk/2/118729/skanda...a-fejsbuk-go-prodava-telefonot-podarok-od-zoi

ете каде може да се најде ...

Не го обвинувам - ова не е некое доделување од страна на Олимпискиот Комитет, туку од спонзор на игрите, кој на ваков начин си се промовира - се разбира да бидат видени олимписките спортисти со одреден бренд, како што знаете е огромен бизнис.

А нашата делегација која не добива тоа што е нормално да го добие од државата, може барем да искористи некој денар на ваков начин.

потребна ми е помош, не можам да одлучам кој телефон е подобар nexus 7 или Lg G2. На видеа на Youtube Нексусот е побрз и не се јавува лаг, додека на бенчмарк тестови Г2 покажува многу подобри резултати. Некој ако има искуство со користење на двава телефони нека помогне, Поздрав

потребна ми е помош, не можам да одлучам кој телефон е подобар nexus 7 или Lg G2. На видеа на Youtube Нексусот е побрз и не се јавува лаг, додека на бенчмарк тестови Г2 покажува многу подобри резултати. Некој ако има искуство со користење на двава телефони нека помогне, Поздрав
nexus 7 не е телефон ... ако се двоумиш меѓу нексус 5 и г2, тогаш оди на нексус 5ката

Nexus 7 е таблет, a LG G2 е телефон (смартфон) и неможиш да им правиш правилна споредба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom