Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Алкател М'поп, купен пред 1 месец од вип, со гаранција, што пари може да се даде?

Дали по мобилариве негде може да се најде Moto G или нигде го нема во Мкд??

Има ли некој Nokia Lumia 920/925 за продажба или трампа ??

Nokia-Lumia-920-O2-UK.jpg

Дајте бе некој асолен моб андроид 10,000 денари спуштете малку цена дајте некоја добра понуда одма земам.

Дајте бе некој асолен моб андроид 10,000 денари спуштете малку цена дајте некоја добра понуда одма земам.

бирај

L7 II (nov) - 160E
OPTIMUS 3D - 130E

Galaxy S2 (crn) - 150E
Galaxy S2 PLUS (sin) - 160E

Desire 200 (nov bel) - 120E
One X - 180E

Ми излезе HTC ONE S, ако ти фаќа око мислам ептен ќе ти легне... Топ телефонче за тие пари...

Продавам 2 месеца користен
White Alcatel One Touch T'Pop

Телефонот е купен од Оне, и сеуште е под гаранција.
Функционира најнормално не е оштетен или изгребан исто е како нов, но е декодиран со тоа што работи на сите мрежи но не сум сигурен дали со самиот процес гаранцијата се губи, бидејќи не детектирав доказ на самиот телефон каде што некаде е забележано дека е декодиран.
Кутијата во која го земав телефонот не е физички присутна (мајками ја фрли). Следува полначот со USB кабел и гарантниот лист како и упатството за користење.
Цената е 2500 денари со простор за нејзина варијабилност.

Се продава Alcatal One touch M'Pop. Купен во Вип околу 20 јануари, не ми текнува точно датумот. Телефонов го зедов поради продолжување договор, ама всушност ми е вишок. Телефонот доаѓа со гаранција и ред други работи... онака како што ти го даваат во салон. Ќе ве молам за понуди по ПП. :)

Се продава Alcatal One touch M'Pop. Купен во Вип околу 20 јануари, не ми текнува точно датумот. Телефонов го зедов поради продолжување договор, ама всушност ми е вишок. Телефонот доаѓа со гаранција и ред други работи... онака како што ти го даваат во салон. Ќе ве молам за понуди по ПП. :)

pisi pp

Продавам слушалки за iPhone/ iPod нови не користени со микрофон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom