Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
M'pop ти е подобар за тие пари.
Поголем екран ( 4 инчи ) , повеќе меморија ( 1 гига рам ) + подобра камера и батерија.

А кој е поквалитетен ? Да не бидне како други кинески производи после година дена да почне да се распаѓа...

А кој е поквалитетен ? Да не бидне како други кинески производи после година дена да почне да се распаѓа...
И двата се лоу енд телефони ... поквалитетен би требало да е самсунгот, алкателот е кинез

Не би рекол дека е поквалитетен,како што рече лоу енд се...ги имам работено двата и можам да кажам дека Алкетелот е постабилен.

Не би рекол дека е поквалитетен,како што рече лоу енд се...ги имам работено двата и можам да кажам дека Алкетелот е постабилен.
Зборев за квалитет на изработка и издржливост

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Алкател е француска фирма :)

Инаку меѓу двата и јас би го препорачал Мпоп, во последно време телефончињата на Алкател се многу добри, а перформанските на Young-от се катастрофа.

Ако плаќаш 7000 во кеш, тогаш обрати ми се, има и многу подобри телефони од овие два за таква цена.

сериозно или се заебаваш? пошто имам шанса да го земам од т-мобиле при продолжување на договор и плус поени...може да дојде до кај 6-6500 ден. а реалната цена е 200 евра најмалце.

Дечки, да не знај некој шо можи да е?
Го отклучвам телефонот и сликата прво се поместува десно, па лево и ко ќе влезам во менито, пример одам на трета страна па излегвам на почетна пак ќе се помести сликата и пак ако влезам во менито останва на третата страна, не се враќа на прва? На нексус 5 е проблемот.

а што е финтата со Non-removable Li-Ion battery ? Што е разликата телефон со ваква и телефон со removable battery?

а што е финтата со Non-removable Li-Ion battery ? Што е разликата телефон со ваква и телефон со removable battery?

да и јас сакав тоа да прашам. Отпрвин ми се чини како недостаток али нека кажат експертите ;) Инаку @гринго ги видов карактеристиките, затоа и ме заинтересира, ептен се исплаќа за тие пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom