Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што може да е проблемот ако телефонот се изгаси Samsung Galaxy S2 потоа несака да се пушти без полнач... Совет некој. Телефонот не е мој прашањево го поставува од друг.

Што може да е проблемот ако телефонот се изгаси Samsung Galaxy S2 потоа несака да се пушти без полнач... Совет некој. Телефонот не е мој прашањево го поставува од друг.
Пробајте со друга батерија

Xperia E
Alcatel S'Pop

или да додадам уште некоја иљадарка за

Alcatel M'Pop
Zte Blade 3

Последен ден е за оваа понуда на Оне.
Телефонот не е многу битен...дека е за жена ми.

Дајте совет кое телефонче ќе и служи најдобро!

Xperia E
Alcatel S'Pop

или да додадам уште некоја иљадарка за

Alcatel M'Pop
Zte Blade 3

Последен ден е за оваа понуда на Оне.
Телефонот не е многу битен...дека е за жена ми.

Дајте совет кое телефонче ќе и служи најдобро!

Od ovie Mpop ili pa vidi za Idol ako imas moznost.

Od ovie Mpop ili pa vidi za Idol ako imas moznost.

Идолот е премногу..не и треба на неа толку модерен...битно и е батеријата и тачот да не ја нервира. (женска мака со смартфоните)
Од тие 4 кој држи најмногу батерија?

Идолот е премногу..не и треба на неа толку модерен...битно и е батеријата и тачот да не ја нервира. (женска мака со смартфоните)
Од тие 4 кој држи најмногу батерија?
M'pop zemi.

Сеа само шо ми кажаа дека промоцијата ќе биде до 15 феб....
Така да има време да се размисли....дали да се доплати 3000 за М’поп, или пак да се оди на овие со помала доплата!

Како шо гледам М’поп нема некоја битна разлика со овие..... или разликата е во раката?

Сеа само шо ми кажаа дека промоцијата ќе биде до 15 феб....
Така да има време да се размисли....дали да се доплати 3000 за М’поп, или пак да се оди на овие со помала доплата!

Како шо гледам М’поп нема некоја битна разлика со овие..... или разликата е во раката?
Od ovie pogore shto gi navede samo M'pop go ima koristeno i Xperia E.M 'pop mene licno mi e poubav,ali kako sakash tvoj izbor.Ako nekesh da doplatish zemi go Xpreia-ta.Solidno telefonce.

Pa solidno.Drug izbor nemash?
па и имам, и немам. едноставно не ми се даваат пари за тел, а вака за 1500-2000 ден ќе си го земам.
ме привлече 1гб рам, дуал процесорот (предност над квад заради батерија), има 2 камери,
иако претходно бев за хтц 500, али многу повеќе пари ќе треба да дадам:(

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Имам самсунг галакси аце 2 и прилично сум задоволна иако моделов е застарен.Се му е супер, не ми кочи, тачот супер функционира и се се нај.Ноо проблемов е што има андроид 2.3.6.Е сеа мене не ми смета ништо, не гледам ниакква разлика, имам дугарка со самсунг с3 и нејзиниот е 4 и не забележувам некоја woow разлика меѓу мојот и нејзиниот али небитно.Прочитав на една страна дека на овој моб повеќе си надоградиле андроид 4.3.1, секако со мемориска која ја немам јас ама небитно ова..
Е сеа каде можам да го оденсам да ми го надоградат, и како? :)

Имам самсунг галакси аце 2 и прилично сум задоволна иако моделов е застарен.Се му е супер, не ми кочи, тачот супер функционира и се се нај.Ноо проблемов е што има андроид 2.3.6.Е сеа мене не ми смета ништо, не гледам ниакква разлика, имам дугарка со самсунг с3 и нејзиниот е 4 и не забележувам некоја woow разлика меѓу мојот и нејзиниот али небитно.
Е сеа дали може некако да се надгради андроидот, и како? :)

Ако не забележуваш разлика зошто сакаш да го надградиш?:icon_lol: Може да се надгради изгледа, би требало да оди до 4.1.2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom