Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не забележуваш разлика зошто сакаш да го надградиш?:icon_lol: Може да се надгради изгледа, би требало да оди до 4.1.2

Паа шознам, глупо ми е толку слаб да му е андроидот :icon_lol: Ако може да се надгради зошто да не..:)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Паа шознам, глупо ми е толку слаб да му е андроидот :icon_lol: Ако може да се надгради зошто да не..:)

Може да се надогради на 4.1.2 официална верзија од Самсунг.
За андроид 4.3.1 немаш официално од самсунг, нема ни да има, но затоа имаш целосно функционален CM10.2, или целосно функционален CM10.1 андроид 4.2.2
Прво што треба да направиш е да флешуваш андроид 4.1.2 официален од самсунг. Последен официален од самсунг е од месец Јануари 2014.
http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8160
се флешува преку один.

Корисник сум на Т-Мобиле, ме замара 1 број од Т-Мобиле.. како да го блокирам и да не сум достапен за таа особа ? Имам отворено Корисничка сметка преку интернет на Т-мобиле има ли опција таму некаде да го сторам тоа ?

Вака...Пред извесен период порачав мобилен телефон од Америка,секако Unlocked е сега сеуште не ми е стигнат,се плашам дека можеби нема да можам да го користам овде мобилниот со моја сим картичка зборував со еден вработен во фирмата од каде што го порачав и ми ги кажа следниве работи...

I do not have access to the standards Macedonia requires for their phones. You would need to speak with a representative from your country to determine what the phone requirements are. All I know from here is that the phones that Best Buy sells are designed for and only for a US market. The phones we carry meet US FCC regulations for use, and those regulations with very few exceptions would be the same in other countries.

Ако знае некој нека пише дали ќе можам да го користам телефонот и ако има проблем што може да направам за да можам да го користам овде мобилниот телефон на моја сим картичка ?

Корисник сум на Т-Мобиле, ме замара 1 број од Т-Мобиле.. како да го блокирам и да не сум достапен за таа особа ? Имам отворено Корисничка сметка преку интернет на Т-мобиле има ли опција таму некаде да го сторам тоа ?
Ја би ти препорачал апликацијата " Calls Blacklist ", го ставаш бројот и немаш маки. Ја таа га користам и мн сум задоволен

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Battery case мислам се викаат оние чудана шо се ко маски на телефонот но служат за полнење на батерија, до сеа иам сретнато само за галакси и ајфон, ме интересират дали постоет и за други телефони шо користет андроид систем, нема потреба да е како маска, нека е во форма на УСБ, битно да не е многу големо и да си ја вршит работата.. Нормално ако имат кај нас кажите и шо пари се движат.

Колку време треба да се полни батерија на нов телефон, штотуку купен?
Додека не се наполни ... советите од типот 12 саати на полнач завршија со пензионирањето на никел кадмиумските батерии

сега се полни додека не се наполни и тоа е тоа
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 21:31 ---
Battery case мислам се викаат оние чудана шо се ко маски на телефонот но служат за полнење на батерија, до сеа иам сретнато само за галакси и ајфон, ме интересират дали постоет и за други телефони шо користет андроид систем, нема потреба да е како маска, нека е во форма на УСБ, битно да не е многу големо и да си ја вршит работата.. Нормално ако имат кај нас кажите и шо пари се движат.
Има и универзални екстерни батерии ... со различен капацитет

Има и универзални екстерни батерии ... со различен капацитет

Kaj се наоѓаат кај нас, не ми требит со кизнит каков капацитет, пошо батеријава не телефонов ретко кога ми издржвит цел ден, обично ми откажвит во 6-7 навечер, па ми требат за неколку сати само.. И ме интересират дали додека е приклучено на телефон телефонот се полнит и после мојш да го истајш или пак морат нон стоп да е приклучено на телефон за да работиш?

Kaj се наоѓаат кај нас, не ми требит со кизнит каков капацитет, пошо батеријава не телефонов ретко кога ми издржвит цел ден, обично ми откажвит во 6-7 навечер, па ми требат за неколку сати само.. И ме интересират дали додека е приклучено на телефон телефонот се полнит и после мојш да го истајш или пак морат нон стоп да е приклучено на телефон за да работиш?
Телефонот или било кој уред се полни додека е приклучен, можеш кога сакаш да го исклучиш
батеријата се полни всушност и ја предава "струјата" на батеријата од телефонот

Јас имам да ти понудам модел како на сликава, тој е најефтин и најкомпактен ... 1000че чини ... има и поскапи со поголем капацитет итн ...
го имам во следниве бои: црна, бела, жолта и розева
спецификации:
Battery capacity: 2600mAh
Product specification: 93*10.5*10.3mm
Battery type: Li-ion
Input voltage: 5.5V
Input current: 1000mAh
Output voltage: 5V
Output current: 1A
Cycle life: more than 500times
Working temperature: 10-45 degree
Product weight: 60g

power-2600mah-power-bank-key-chain-style-colours-rsstore-1304-18-RSstore@4.jpg

--- надополнето: 6 февруари 2014 во 22:25 ---
1364780471815.jpg

1364780631327.jpg

Телефонот или било кој уред се полни додека е приклучен, можеш кога сакаш да го исклучиш
батеријата се полни всушност и ја предава "струјата" на батеријата од телефонот

Јас имам да ти понудам модел како на сликава, тој е најефтин и најкомпактен ... 1000че чини ... има и поскапи со поголем капацитет итн ...
го имам во следниве бои: црна, бела, жолта и розева
спецификации:
Battery capacity: 2600mAh
Product specification: 93*10.5*10.3mm
Battery type: Li-ion
Input voltage: 5.5V
Input current: 1000mAh
Output voltage: 5V
Output current: 1A
Cycle life: more than 500times
Working temperature: 10-45 degree
Product weight: 60g

Non-removable Li-Ion 1800 mAh battery - Oваа ми е мене батеријата на телефонов, значит како шо разбрав јас ова чудово имат поголем капацитет од батеријава моја?

Иначе фала на помошта не сум при пари, но во прва прилика ќе гледам да купам вакво чудо. Доколку се одлучам, ги доставуваш во други градови некако пошо од Охрид сум..

Non-removable Li-Ion 1800 mAh battery - Oваа ми е мене батеријата на телефонов, значит како шо разбрав јас ова чудово имат поголем капацитет од батеријава моја?

Иначе фала на помошта не сум при пари, но во прва прилика ќе гледам да купам вакво чудо. Доколку се одлучам, ги доставуваш во други градови некако пошо од Охрид сум..
Да да обично на телефониве се тука некаде батериите од 1500-до 2000 некаде кај појаките модели
оваа екстернава универзална е со 2600 мAh така да едно и нешто полнење ќе имаш

доставувам секаде не е проблем за тоа

Ај ако сака некој нека пише за Samsung Galaxy Young мислење. Сакам да го земам и ми треба совет дали е тоа вистинскиот избор или би ми препорачале некој друг телефон до 7000 денари да земам место овој.
Код:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_young_s6310-5280.php

Ај ако сака некој нека пише за Samsung Galaxy Young мислење. Сакам да го земам и ми треба совет дали е тоа вистинскиот избор или би ми препорачале некој друг телефон до 7000 денари да земам место овој.
Код:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_young_s6310-5280.php

M'pop ти е подобар за тие пари.
Поголем екран ( 4 инчи ) , повеќе меморија ( 1 гига рам ) + подобра камера и батерија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom