- Член од
- 19 декември 2013
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 152
Ако не забележуваш разлика зошто сакаш да го надградиш?Може да се надгради изгледа, би требало да оди до 4.1.2
Паа шознам, глупо ми е толку слаб да му е андроидот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не забележуваш разлика зошто сакаш да го надградиш?Може да се надгради изгледа, би требало да оди до 4.1.2
Паа шознам, глупо ми е толку слаб да му е андроидотАко може да се надгради зошто да не..
![]()
Ја би ти препорачал апликацијата " Calls Blacklist ", го ставаш бројот и немаш маки. Ја таа га користам и мн сум задоволенКорисник сум на Т-Мобиле, ме замара 1 број од Т-Мобиле.. како да го блокирам и да не сум достапен за таа особа ? Имам отворено Корисничка сметка преку интернет на Т-мобиле има ли опција таму некаде да го сторам тоа ?
Додека не се наполни ... советите од типот 12 саати на полнач завршија со пензионирањето на никел кадмиумските батерииКолку време треба да се полни батерија на нов телефон, штотуку купен?
Има и универзални екстерни батерии ... со различен капацитетBattery case мислам се викаат оние чудана шо се ко маски на телефонот но служат за полнење на батерија, до сеа иам сретнато само за галакси и ајфон, ме интересират дали постоет и за други телефони шо користет андроид систем, нема потреба да е како маска, нека е во форма на УСБ, битно да не е многу големо и да си ја вршит работата.. Нормално ако имат кај нас кажите и шо пари се движат.
Има и универзални екстерни батерии ... со различен капацитет
Телефонот или било кој уред се полни додека е приклучен, можеш кога сакаш да го исклучишKaj се наоѓаат кај нас, не ми требит со кизнит каков капацитет, пошо батеријава не телефонов ретко кога ми издржвит цел ден, обично ми откажвит во 6-7 навечер, па ми требат за неколку сати само.. И ме интересират дали додека е приклучено на телефон телефонот се полнит и после мојш да го истајш или пак морат нон стоп да е приклучено на телефон за да работиш?
Телефонот или било кој уред се полни додека е приклучен, можеш кога сакаш да го исклучиш
батеријата се полни всушност и ја предава "струјата" на батеријата од телефонот
Јас имам да ти понудам модел како на сликава, тој е најефтин и најкомпактен ... 1000че чини ... има и поскапи со поголем капацитет итн ...
го имам во следниве бои: црна, бела, жолта и розева
спецификации:
Battery capacity: 2600mAh
Product specification: 93*10.5*10.3mm
Battery type: Li-ion
Input voltage: 5.5V
Input current: 1000mAh
Output voltage: 5V
Output current: 1A
Cycle life: more than 500times
Working temperature: 10-45 degree
Product weight: 60g
Да да обично на телефониве се тука некаде батериите од 1500-до 2000 некаде кај појаките моделиNon-removable Li-Ion 1800 mAh battery - Oваа ми е мене батеријата на телефонов, значит како шо разбрав јас ова чудово имат поголем капацитет од батеријава моја?
Иначе фала на помошта не сум при пари, но во прва прилика ќе гледам да купам вакво чудо. Доколку се одлучам, ги доставуваш во други градови некако пошо од Охрид сум..
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_young_s6310-5280.php
Ај ако сака некој нека пише за Samsung Galaxy Young мислење. Сакам да го земам и ми треба совет дали е тоа вистинскиот избор или би ми препорачале некој друг телефон до 7000 денари да земам место овој.
Код:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_young_s6310-5280.php