Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто неможам да се уклучам на фацебоок ? имам ноте 3ка,и нејќе да ме пушти едноставно..читав по нетов имале повеќе луѓе проблем но не најдов решение..

и колку штеди батерија доколку ја намалиш осветленоста на екранот ? минимално или ?
Kako nejke?Jas nemam nikakov problem...vidi da ne ima nekoj apdejt.
A za baterija drzi,osvetlenosta na ekranot ostavi ja pola,nemoj do kraj nema potreba.

Дали е можно да се промени оперативниот систем на телефонот? Конкретно од Windows 8 phone во Андроид ?

Kako nejke?Jas nemam nikakov problem...vidi da ne ima nekoj apdejt.
A za baterija drzi,osvetlenosta na ekranot ostavi ja pola,nemoj do kraj nema potreba.

Го симнав 10 пати,и сега баш ја симнав пак апликацијата за фб,и се логирам,и ми вика connection lost,tap to retry,a ima internet i stiskam 100 pati nejke,celo vreme toa se pojavuva..:confused:
--- надополнето: 29 јануари 2014 во 13:12 ---

Го симнав 10 пати,и сега баш ја симнав пак апликацијата за фб,и се логирам,и ми вика connection lost,tap to retry,a ima internet i stiskam 100 pati nejke,celo vreme toa se pojavuva..:confused:
Drugite aplikacii vo red se?

Можи преку апликација да отстранам мртви/заглавени пиксели. Зелени се. Имам читано дека зелените можи да се отстранат. Но, како?

Да да све друго си е ок,башка не ми е ниту лош телефонот или нешто слично...све друго отвара,и го отвара ФБ преку Chrome,ама како апликација неможе..
--- надополнето: 29 јануари 2014 во 16:44 ---

Да да све друго си е ок,башка не ми е ниту лош телефонот или нешто слично...све друго отвара,и го отвара ФБ преку Chrome,ама како апликација неможе..

--- надополнето: 29 јануари 2014 во 16:44 ---

Do aplikacijata e definitivno...moja drugarka istiot problem go ima.S4 mini koristi.

Do aplikacijata e definitivno...moja drugarka istiot problem go ima.S4 mini koristi.

Ваљда ќе средат,инаку јас го имам ноте 3ката и си викам што му е сега,најнов тел кај нас,а неможе фб да упали ебате..:D :D

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Ваљда ќе средат,инаку јас го имам ноте 3ката и си викам што му е сега,најнов тел кај нас,а неможе фб да упали ебате..:D :D
Pa zatoa cudno mi e,poshto i jas go imam Note 3,a nemam nikakov problem.
Ke sredat kaj da e. ;)

тоа го има кај многу луѓе, еден начин е враќање на постара верзија... или пак factory reset

Може да се среди паднат софтвер без носење на сервис?
--- надополнето: 29 јануари 2014 во 21:44 ---
Кај сите таква е новата верзија на фејсбукот.

Kај мене не.. Иако на многу кои имаат alcatel one touch idol им прави проблеми, мене не :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom