A
Avenger99
Гостин
Htc Desire XТреба да проложам договор од T-Mobile, и сакам да земам нов телефон. Во комбинација ми се само три модела(можност/избор), Sony Xperia J, HTC Desire X, LG Optimus L7. На што да одам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Htc Desire XТреба да проложам договор од T-Mobile, и сакам да земам нов телефон. Во комбинација ми се само три модела(можност/избор), Sony Xperia J, HTC Desire X, LG Optimus L7. На што да одам?
^^ +1Htc Desire X
А ако типото неможеш да го користиш?И типото има тастатура ама не е qwerty,јас би одел на типоСе двоумам измеѓу SONY XPERIA TIPO и SAMSUNG GALAXY CHAT B5330 двата ми се 0 денари, немат да го користам ни едниот ни другиот, но ете, ме интересира ваше мислење во тоа кој е подобар, и кој ќе можам побрзо да го продадам? Мене поќе ме влечит Самсунгот зошто доколку не се најт купец ќе можам да го користам бидеќи има тастатура, зошто веќе имам еден Андорид телефон со голем екран, така да типово немат шанса да го користам. Но од друга страна за продажба си мислам дека побрзо ќе го продадам типово. Ајде ваше мислење.
Имам подобар телефон од типото, со подобри перформанси и поголем екран.. Дудуша и Самсунгот неможам да го користам, ама кога би земал за мене би го зел самсунгот за да сменам нешто. Ама прва опција ми е продажба, значит шом го земам телефонот неотпакуван одма да го продадам, па затоа побарав помош, кој е подобар и кој е повеќе побаруван за да можам одма да го продадам.А ако типото неможеш да го користиш?И типото има тастатура ама не е qwerty,јас би одел на типо
Мислам дека подобро би го продал типото пошто ретко кој денес зема со qwerty тастатура,е сеа зависи и колку ќе му бараш за телефонот,јас ипак би одел на типотоИмам подобар телефон од типото, со подобри перформанси и поголем екран.. Дудуша и Самсунгот неможам да го користам, ама кога би земал за мене би го зел самсунгот за да сменам нешто. Ама прва опција ми е продажба, значит шом го земам телефонот неотпакуван одма да го продадам, па затоа побарав помош, кој е подобар и кој е повеќе побаруван за да можам одма да го продадам.
Нови се 7500, 6к да извлечам. Мислам дека е разумна цена 1500 денари поефтино, ќе му го дам како што ми го даваат мене во т мобиле, со се гаранција ако ме следуват.Мислам дека подобро би го продал типото пошто ретко кој денес зема со qwerty тастатура,е сеа зависи и колку ќе му бараш за телефонот,јас ипак би одел на типото
Кај мојот Алкател ОТ-995 проблемот со ВиФи се реши со надградба од 2.3.6 на 4.0.4 Андроид.Имам проблем со Ви-Фи то на ЗТЕ Рејсер 2.
Се е како што треба со подесувањата, го стартувам Ви-фи то но кога сакам да се поврзам на интернет едноставно неможи. Не ми отвара ниту во Бровсер, ниту преку која било апликација. Го рестартирав и пак исто.
Има Андроид 2.2.3. Дали со надградба ќе се реши проблемот?
Благодарам!
А како да го направам тоа. Гледав еден видео - туторијал на јутуб, ама не ми е баш јасно.Кај мојот Алкател ОТ-995 проблемот со ВиФи се реши со надградба од 2.3.6 на 4.0.4 Андроид.
Здраво би сакал да прашам за Alcatel ot - 806 каде можам теми да најдам за мобилниов да не знае некој??![]()