Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Го има ли некој користено Sony Xperia T?Akо го има да сподели впечатоци,каков е и дали вреди за парите..

Некој корисник на Аlcatel ОТ 991 да сподели искуства.
New-Android-Alcatel.jpg

Го има ли некој користено Sony Xperia T?Akо го има да сподели впечатоци,каков е и дали вреди за парите..
Нов е телефонот незнам дали некој го има и купено.Иначе вака многу добар телефон со добри карактеристики.James Bont телефон :)

Некој корисник на Аlcatel ОТ 991 да сподели искуства.
New-Android-Alcatel.jpg
Имаш назад неколку страни објаснето за него и во темата Телфон vs Телефон на кратко беше потенцирано да не се зима тој телефон поради слабата внатрешна меморија и 256 рам и дека премногу лагувал

Нов е телефонот незнам дали некој го има и купено.Иначе вака многу добар телефон со добри карактеристики.James Bont телефон :)
Да,знам,затоа и прашав да не го има некој,и мене ми гледа како добар телефон :)

HTC Wildfire ..само вибрира 3пати и свети зеленко (портокалово кога е на USB) ..
PC'то го препознава како Qualcomm diagnostic mode, понекогаш и како Android phone .. :/

чаре?
Да не имаш инсталирано некои драјвери за телефонот од непознат извор? Не знам како е на Wildfire, ама дали е можно USB Debugging да ти прави проблем ако ти е вклучено. Settings - Developer options - USB Debugging.

Да не имаш инсталирано некои драјвери за телефонот од непознат извор? Не знам како е на Wildfire, ама дали е можно USB Debugging да ти прави проблем ако ти е вклучено. Settings - Developer options - USB Debugging.

воопшто не се уклучува ..само вибрира -.-

Колку е нов екран (со се цела предна маска) за ајфон 4с ???

Дечки, ако може ваша помош за мобилен...треба да го продолжам договорот, и се мислам помеѓу 2 телефона.
Дали да земам HTC Desire X за 2990 денари, или Samsung Galaxy S Advance за 5990 денари?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4951&idPhone2=4469

Дечки, ако може ваша помош за мобилен...треба да го продолжам договорот, и се мислам помеѓу 2 телефона.
Дали да земам HTC Desire X за 2990 денари, или Samsung Galaxy S Advance за 5990 денари?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4951&idPhone2=4469
Многу се слични. HTC-то е понов, Самсунгот е практично Galaxy S1 (многу сличен). Фини телефони се, види кој ти лежи повеќе на рака и кој мислиш дека има поодбра изработка земи го. Веројатно и батериите им се слични, Самсунгот има помала, ама им се подобро оптимизирани од HTC, барем повеќе држат кај високата класа на телефони. Веројатно би одел со Desire X дека е понов и подобра цена ќе му извадиш на продавање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom